PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=258168}

Komedia romantyczna

Date Movie
2006
5,1 30 tys. ocen
5,1 10 1 30438
2,1 9 krytyków
Komedia romantyczna
powrót do forum filmu Komedia romantyczna

np scena z kotem na kiblu- zdecydowanie za długa żeby była śmieszna i wywołała jakąkolwiek reakcje inną niż chęc puszczenia pawia. W ogóle cały wątek kota jest po prostu beznadziejny. Ale trzeba przyznać ze dobrze sparodiowane są niektóe komedie romantyczne, jest się z czego pośmiać. Mnie najbardziej rozbawił moment z ulubioną piosenką romantyczną :P Jak się podejdzie z dystansem do filmu to 5 można dać.

ocenił(a) film na 8
lodzia_2

babo goń sie to jest zajebiste to nadaje orientalnego klimatu filmowi

ocenił(a) film na 5
Melkor_3

Orientalnego klimatu to by dodały jakieś sceny z tancerkami brzucha...

ocenił(a) film na 2
lodzia_2

"baba" ma calkowita racje, a i tak bardzo delikatnie podsumowuje film ktory nie nadaje sie do ogladania :/

iiizabela

obrzydliwy film, straszny, wcale mi sie nie podobal... a scena z kotem czy gwalceniem zwlok babci;/ to bylo niesmaczne i jedyne co wywolalo, to pawia;/

ocenił(a) film na 7
Sissybelle

jak się jest blondynką z pieseczkiem to niedziwię się temu komentarzowi

deamon82

Faktycznie, baaaaardzo zabawne. Kot zaczyna gwałcić zwłoki babci( wątek zoofilia-nekrofilia?) a potem wyciąga prezerwatywy, krzywiąc się przy tym niemiłosiernie. No umierałam ze śmiechu- cha cha cha.

Żenujące.

W tym filmie było więcej tego typu scen. To nie była zabawna parodia różnych filmów. Nie postawili na przejaskrawianie filmowych scen tylko na rzeczy typowo niesmaczne.

Owszem, było kilka w miarę zabawnych scen- chociażby ulubiona piosenka czy parodia "Czego pragną kobiety" w salonie sukni ślubnych( o ile dobrze pamiętam). Całkiem śmieszna była postać gosposi i scena u jubilera związana z Władcą Pierścieni. Ale ogólnie rzecz biorąc film był bardzo kiepski, niezbyt zabawny i mało wciągający.

ocenił(a) film na 3
Matriarchat

za kota w łazience daje 3/10, reszta filmu beznadziejna