PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=258168}

Komedia romantyczna

Date Movie
2006
5,1 30 tys. ocen
5,1 10 1 30438
2,1 9 krytyków
Komedia romantyczna
powrót do forum filmu Komedia romantyczna

filmy: "Powiedz tak", "Hitch", "Polowanie na druhny", "Kill Bill", "King Kong", "dziennik Bridget Jones"... w innym wypadku nie bedzie was to tak bardzo smieszyc.

ocenił(a) film na 6
YOUR_FAVOURITE_UNCLE

Upss... zapomnialem jeszcze o "Mr. & Mrs. Smith"

YOUR_FAVOURITE_UNCLE

powiedz tak ogladalam hitch tez dziennik bridget jones tez:D tylko polowania na druhny kill bill i king kong nie ogladalam:)

sedorax

dopiero teraz się sczaiłam że tam parodiują J.Lo to ta typera z dużym tyłkiem... :D:D (hahaha) buahahahahahahaha :D:D umre ze śmiechu...;p

blog_zamkniety

To z filmu "Powiedz Tak" - ale parodia rewelacyjna :)

YOUR_FAVOURITE_UNCLE

zauwazylem tu parodie "pimp my ride" no i oczywiscie "poznaj moich starych"

SBMFS

'' zauwazylem tu parodie "pimp my ride" no i oczywiscie "poznaj moich starych""
Co do Pimp my ride to myślę, że wcale tego nie zauważyłeś tylko wziąłeś z mojego posta :-P

YOUR_FAVOURITE_UNCLE

ja jeszce zauważyłem film poznaj mojego tate czy jakośtak

ocenił(a) film na 10
ldfkjdf

Zapomnieliscie jesze o pardodji filmu "Napoleon Dynamite" - czlenio z koszulką - Dont vote from pedro.

YOUR_FAVOURITE_UNCLE

jeszce moj chłopak się żeni Wtedy co są prtzy ty stole i te tyoiary w kapeluszu są...^^

ocenił(a) film na 6
YOUR_FAVOURITE_UNCLE

Mozemy to raczej porownac z filmem "Not Another Teen Movie" hehe ;)

spoko spoko

ocenił(a) film na 6
Marucins

Po obejrzeniu filmu musze jeszcze dodac "Wladce Pierscieni", "Poznaj moich rodzicow" i jeszcze taka komedia z Meg Ryan, gdzie ona udawala w restauracji orgazm, zapomnialem tytulu. Sa jeszcze motywy z "Moje wielkie Greckie wesele"

ocenił(a) film na 6
YOUR_FAVOURITE_UNCLE

Kiedy Harry poznał Sally - o ten film mi chodzilo... zapomnialem o motywie z Elektry (ratem z Kill Billem) oraz Pimp My Ride

ocenił(a) film na 1
YOUR_FAVOURITE_UNCLE

No.... i jeszcze "Mój chłopak się żeni" oraz "Nadchodzi Polly" oraz reality show "American Princess"

użytkownik usunięty
Mynia

no i jeszcze "czego pragna kobiety" jak w sklepie poraza ja prad i slyszy mysli tej laski :o

ocenił(a) film na 6

i jeszcze Pretty Woman, kiedy Andy opowiada jak oni sie poznali w Beverly Hills i Legalna Blondynka...

YOUR_FAVOURITE_UNCLE

No i jeszcze motyw jedzenia hamburgera i mycia samochodu a'la reklama z Paris Hilton ;D