są nudziarzami, którzy czekają na nastepne komedie typu: usłane różami lub masz wiadomość.
Co z tego ze jest obrzydliwy? To oznacza, że zły? W polsce niestety tacy kretyni sie chowają i takie ocenki stawiają...
marna prowokacja! skoro uważasz że ten film jest dobry to raczej ty masz denne poczucie humoru skoro śmiejesz siez tych wszystkich obrzydliwosci to ci naprawdę współczuję.... pewnie jakby w tym filmie zamieścili scenę że dla żaertów zabijaja ludzi to pewnie też byś się śmiaął współczuje poczucia humoru
sory ale to jesteś niedojrzała w końcu masz pewnie z 13 latek, takie "dorosłe" to lubią takie "wybitne" filmy, a twoje słownictwo pozostawiam bez komentarza, nie warto
film jest zajebisty ubawiłem sie jak nigdy a tym którym sie to nie podobało to po prostu sztywniacy, ale tacy są właśnie polacy przynajmniej większość bez poczucia humoru
bo to jest film dla takich sztywniaków jak ty, zobacz sobie na recenzje innych prawie każdy twierdzi że to gniot!
Aha, czyli mam rozumieć, że jak większość tak uważa, to nikt inny nie może mieć własnego zdania???
czy ja powiedzialem że ktoś nie moze mieć właśnego zdania? niech tylko ktoś racjonalnie uzasadni dlaczego ten film sie komuś podobał, bo ja żadnych argumentów na plus tego filmu nie znalazłem
a mi sie film podobal ;p
rewelacyjny nie byl, ale mozna bylo milo spedzic czas [ogladanie takich filmow w pojedynke nigdy nie wypala. potrzebna wieksza ilosc osob]. A sciezka dzwiekowa wymiata, taka tandetna xD
tak masz rację ten film tylko mozna obejrzeć z kimś, ja akurat oglądałęm z moja dziewczyną, któa nie znosi takich filmów i uważa go za bardzo ohydny i niesmaczny;) wydaje mi sieże jakby go obejrzało np. 5 facetów to też inaczej by było;)
tak masz rację ten film tylko mozna obejrzeć z kimś, ja akurat oglądałęm z moja dziewczyną, któa nie znosi takich filmów i uważa go za bardzo ohydny i niesmaczny;) wydaje mi sieże jakby go obejrzało np. 5 facetów to też inaczej by było;)
ja oglądałem ten film z moją dziewczyną która uznaął ten film za niesmaczny i nieśmieszny choc pewnie jakbym obejrzał z kumplami to nie byłoby tak źle;)
Izyda wiesz co idź siepobawic z dziećmi w piaskownicy bo spoglądając na twój ton wypowiedzi zwiastuję, ze masz nei więcej niż 13 latek smarkula jedna! a moja dziewczyna jest najpiękniejsza na swiecie w przeciwieństwei do ciebie pryszczata twarzo
już sie domyślam czemu ten film tak ci sie podoba bo pewnie sama wyglądasz jak ta laska z tego filmu gdy jst grubaa! teraz wszystko rozumiem;) ehh współczuje
ludzie
jestescie smieszni
jednej osobie sie film podobal drugiej nie
a wy juz sie obsypujecie wyzwiskami
kazdego smieszy co innego kazdemu podoba sie co innego
ludzie sa rozni i uszanujcie to
pozdrawiam
Izyda, dziecko, weź się uspokój i nie obrażaj ludzi, którzy mają inne zdanie od twojego. Tylko małolaty tak się zachowują.
A mnie akcje typu tych w filmie śmieszą. W moim słowniku nie ma słowa ,,niesmaczne", bo to jest właśnie słowo używane przez drętwiaków ze sztywnym poczuciem humoru: ,,uuu,eee, to było ohydne i niesmaczne", których śmieszą własne beznadziejne dowcipy. Walona burżuazja i panoczki. Marek i jego dziewczyna widać do takich należą, jak wam się nie podoba to idźcie poczytać książki i pośmiać się z dennych kabareckich dowcipów typu: ,,to co wielbłądy dwugarbne mają w drugim garbie to jednogarbne mają w dupie" lub ,,2+2=5" uhahaha, bardzo śmieszne, sztywniackie studenciki, sex po ślubie itp.
ehhh kolejny dzieciak, który stara mi się dogryźć ehhh ten filmweb zszedł na psy. Jeśli ktoś lubi taki film w stylu date movie i np. nie zgadza sie z moim zdaniem to ok. rozumiem to, ale jak ktoś pisze tekst pod tytułem "W moim słowniku nie ma słowa ,,niesmaczne", bo to jest właśnie słowo używane przez drętwiaków ze sztywnym poczuciem humoru: ,,uuu,eee, to było ohydne i niesmaczne", których śmieszą własne beznadziejne dowcipy. Walona burżuazja i panoczki. Marek i jego dziewczyna widać do takich należą, jak wam się nie podoba to idźcie poczytać książki i pośmiać się z dennych kabareckich dowcipów typu: ,,to co wielbłądy dwugarbne mają w drugim garbie to jednogarbne mają w dupie" lub ,,2+2=5" uhahaha, bardzo śmieszne, sztywniackie studenciki, sex po ślubie itp."
to mi się smiać normalnie chce!
gościu po pierwsze skoro mówisz o słowniku nie znalazłem w nim słowa "drętwiak" co to za słowo? no chyba że myślisz o naszym piłkarzu Grzegorze Rasiaku;)
po drugie ktoś kto mówi ,,uuu,eee, to było ohydne i niesmaczne" to raczej tekst dotyczący transwestytów lub gejów do których bynajmniej się nie zaliczam.
po trzecie uważasz że smieszą mnie beznadzijne dowcipy? hehe niby na jakiej podstawie to sądzisz drogie dziecko? (pewnie zresztą nie masz nawet skończonym 15 latek mam racjesynku?) skoro mnie nawet nei znasz? ale dam ci przykład beznadziejnego humoru, taki był dokłądnie w tym filmie zero śmiechu! no moze były sporadyczne momenty w których mozna byłoby się usmiechnać i to wszystko. Uważam, że parodiowanie tak udanych filmów jak np. Hitch (doradce sercowego grał o wiele śmieszneij will smith niz ten malec w date movie) czy sposób na teściową było dużo gorsze niz te filmy komediowe
co do kabarecików o które mnie posądzasz to widzę że jedynie co ostatnio oglądałeś to właśnie to ,,to co wielbłądy dwugarbne mają w drugim garbie to jednogarbne mają w dupie" lub ,,2+2=5" uhahaha, bardzo śmieszne," jezuś gratuluje ci poczucia humoru bo ja nigdy z tak dennych kawalów bym sie nie śmiał nawet nie wiem który kabaret to wykonuje
sztywniacki studenciki? człowieku w jkim świecie ty żyjesz! pójdź sobie na studia to zobaczysz jakie luźne i pełne humoru jest życie studenta (zwłaszcza tych zaocznych)
sex po ślubie ? kto w dzisiejszych czasach to respektuje;)
nie widzę niczego złego w czytaniu ksiażek lub czytanie tygodniów np. newsweek, tam na pewno wiecej siedowiem niż ty w tyg grach komputerowych, w których jedyną aktrakcja jest zabijanie innych osób i jest cool jak jest duzo krwi
drogi małolacie nie wpisuj bzdur w filmwbie albo lepiej nic nie pisz będzie lepiej;)
racja!! Film jest nieziemski a jak lubicie "dziennik briget jones" lub "usłane różami" i takie tam pierdoły to lepiej poczytajcie sobie bajki z serii "poczytaj mi mamo" może tam znajdziecie jakiś humor odpowiedni co do waszego poziomu intelektualnego. Obrzydliwe wcale nie znaczy śmieszne : Szrek to też obżydliwy pasztet, a pewnie nie jedno z was się śmiało.
racja!! Film jest nieziemski a jak lubicie "dziennik briget jones" lub "usłane różami" i takie tam pierdoły to lepiej poczytajcie sobie bajki z serii "poczytaj mi mamo" może tam znajdziecie jakiś humor odpowiedni co do waszego poziomu intelektualnego. Obrzydliwe wcale nie znaczy nie śmieszne : Szrek to też obżydliwy pasztet, a pewnie nie jedno z was się śmiało.
no sory ale date movie to się nawet nie umywa do shreka. Tam jest bajka tu jest typowy film, i czy się podoba czy nie humor w tym filmie jest dla mnie i większosci ludzi obżydliwy, ale dla nielicznych wyjątków jest śmieszny (nic do nich nie mam) a co dotyczy twojego tekstu:"a jak lubicie "dziennik briget jones" lub "usłane różami" i takie tam pierdoły to lepiej poczytajcie sobie bajki z serii "poczytaj mi mamo" może tam znajdziecie jakiś humor odpowiedni co do waszego poziomu intelektualnego"
Dziecko drogie wiem że jesteś sfrustowanym małotem, który ma 13 no góra 17 ewentualnie 19 lat i akurat cykl "poczytaj mi mamo" bardziej przydałby sie tobie a nie mnie facetowi majacemu prawie 30 lat
a co 13-latek nie ma prawa wyrażać swoich opinii ?? mi sie tam ten film podobał najbardziej "YES" hehe z tego jeszcze się śmiałam przez następne 2 dni jak sobie o tym przypomniałam. A tak w ogóle to smieszni jesteście... kazdy ma swoje zdanie... każdy ma swój gust... ale z jednego studenta najbardziej wyszydziłam cytuje: "ja mam magistra ale nie oto chodzi [...] ja studiuje na politechnice moge pokazać dyplom ble ble ble " gó....o nas to obchodzi szczerze ci powiem. hehe
Zobacz na IMDB jaką film ma tam ocene. A portal jest światowy więc Polski wkład w średnią 2,6(albo jakoś tak) jest nieduży.
Do Marekpic
Człowieku nie zgrywaj dorosłego bo nie wiem czy jesteś starszy ode mnie. Nie pouczaj mnie o studiowaniu,bo przede mną właśnie praca magisterska. Tak myślałem że jedyne studia jakie mogłeś zrobić to zaoczne lub prywatne. Pewnie jeszcze za pieniążki rodziców. Ja natomisat w słowniku nie znalazłem ,,Grzegorze". Tych dennych kabarecików nie oglądałem, tylko w internecie widziałem, nie wiem jak takie gówna można zamieszczać. Nie jestem informatykiem i nie czytam komputerowych pisemek. To po pierwsze, a po drugie nie gram w strzelanki. Nie oglądałem tego filmu tylko zwiastuny, i momenty które tam widziałem mnie nie szokują, żebym miał mówić ,,ohydne". Obejrzę go za 2 dni i wątpie żeby mogło być coś gorszego, bo zawsze najmocniejsze momenty są w zwiastunach. Może się okazać nudny,ale nie ohydny. Nie dałem jeszcze oceny temu filmowi, po obejrzeniu dam ocenę. Będzie niska jeżeli zasnę, a jeżeli będzie się coś działo to dam wyższą, bo mnie akcje które tobie są niesmaczne poprostu śmieszą.
panie demon, chyba jednak jestem starszy od ciebie bo jak już mam magistra w przeciwieństwie do ciebie, ale nie chodzi mi oto.
Powiedz mi dlaczego za wszelką cenę chcesz mi dogryźć i sprowokować? powiem ci od razu nei uda ci sie!. Poszedłem na studia zaoczne wlaśnie po to żeby nie brać pieniędzy od rodziców (dlatego najpierw znalazłem pracę) a ty pewnie siedzisz na dziennych i obdzierasz starych z kasy co ?? Jak chcesz wiedzieć na studia od moich starych nie wziąłem ani grosza i co głupio ci teraz? Skończyłem studia nie prywatne a państwowe w dodatku Politechnikę, któa jak wiadomo jest jedną z najbardziej renomowana szkołą w Polsce, jeśli nie iwerzysz przyjedź pokażę ci dyplom.
Po drugie wiesz wydaje mi się ze skoro nie widziałeś filmu tylko zwiastun to w zasadzie powinieneś się wypowiadać po filmie ja obejrzałem mam prawo sie wypowiadać
po trzecie jestem skory uznać, ze te momenty w filmach któe dla mnie i mojej dziewczyny są obrzydliwe dla innych mogą być bardzo śmieszne, ok rozumiem to każdy ma swoje własne poczucie humoru
po czwarte dla mnie najbardziej obleśną sceną było jak głowna bohaterka jak jeszcze była gruba zamiast pocałować tego małego gościa co parodiował hitcha polizała go potwarzy - no sory dla mnie to nie było śmieszne
acha i jeszcze ta scena w której wyciąga nogę od kurczaka - to mnie też wcale nie śmieszyło
uważam, że amerykanom skończyly się już dobre pomysły na dobre parodie bo co film to gorzej
jak ktoś ma inne zdanie to prosze bardzo niech sie wypowiada na temat filmu a nie o mnie!
demonie nie chce mi sie juz z toba kłócić więc wypowiadaj sie o filmie jak go obejrzysz ok?
może rewelacyjny to trochę na wyrost, ale jeśli ktoś chce rozładować napięcie po ciężkim dniu pracy - to polecam.
ostrzegam - trzeba się przygotować na dowcipy o wydalaniu itp.
Nie jest mi głupio bo nie muszę płacić co semestr,a na rzeczy które mi są potrzebne wystarcza mi z pieniędzy które mam z tymczasowego dorabiania tu i tam. Po drugie też jestem na Polibudzie, i jak się uda też będe miał magistra,tyle że po dziennych. Nie wydawałem werdyktu ogólnego dla filmu, tylko dla tych scen ze zwiastunu. Czytaj uważniej.
50% filmu się ściągnęło, może do jutra całość, obejrzę, wtedy wydam werdykt odnośnie całości filmu. Poprostu mamy inne poczucie humoru.
no właśnie więc jak obejrzysz to wtedy możemy się pokłócić ale tylko i wyłącznie o filmie ;) będę musiał odświeżyć swoją pamieć bo oglądąłem ten film chyba z 3 miesiace temu;)
Nie chce nikogo obrazac itd. Ale ten film naprawde jest okropny, moze i Tobie sie spodobal, ale jak dla mnie jestem chyba na niego za madry! Zasmialem sie kilka razy z glupoty, ale jezeli wziac to w calosc to jest porazka jak dla mnie. Bycmoze mam takie slabiutkie poczucie humoru?! Kto wie!
nie świergu jest nas dużo takich ;)niektórzy ten film lubią bo maja inne pocucie humoru;)
No i obejrzałem w końcu. Jest tak jak mówiłem, film jest czasem dudnawy z powodu zbędnej gadaniny, ale niektóre akcje ma nieprzeciętne. Jak dla mnie najlepsze: srający kot i lanie beja. Daje 7/10 bo film ogólnie nie jest jakiś super, ale te niektóre momenty zwalają z krzesła. Film jest głupi i o to chodzi, to nie biografia czy coś co ma nieśc jakieś przsłanie, on ma rożśmieszać przecież jest parodią. Film jest dobry ale nie tak jak Scary Movie, niepotrzebnie przedłużają niektóre sceny.
hehehe jeden na pewno glupi fil a tyle roznych opinii :P no w sumie jedym moze sie nie podobac a drugim przeciwnie ale ja ocenie jutro rano bo dzisiaj wieczorem go bede ogladal :P
az mi sie chce smiac z niektorych lol :P
Musze przyzac ze jestem niepoprawna romantyczka i lubie komedie romantyczne (no bo co nie w zyciu to w filmie moze sie tylko zdarzyc),ale ten film wymiata.Nie lada zadaniem jest sklecic tyle watkow filmowych naraz.Tam bylo wszystko!!!!Poczawszy od Pimp My Ride poprzez wszystkie komedie rom. az po parodie J.Lo!!!!!Nie wspominajac o kocie,bo o to w tym filmie chodzilo o ZABAWE I SMIECH!!Oczywiscie nie wszystkim musi sie to podobac.Ja osobiscie mialam ochote sie rozerwac i posmiac i idac na ten film nie zawiodlam sie.
tak tylko moim zdaniem to wszystko nie było śmieszne;) ale skoro innym się podoba nie mam nic przeciwko;) osobiście uważam, że filmy oryginalne, któe zostały sparodiowane są dużo lepsze od ich parodi w date movie , ale to tylko moje zdanie;)
ja po prostu nie lubię tego rodzaju humoru i koniec. Jak Ci coś nie pasuje to trudno. Wiem, że mógł się spodobać wielu ludziom, ale mnie niestety nie. Czy to oznacza, ze jestem nudna?
Niektorym proponowalabym wpierw obejrzenie zwiastuna..
Po co macie sie meczyc biedactwa? i tracic na dodatek te 13pln? :D
Komedie od lat dziela sie na: romantyczne, "smieszne normalnie" i glupie..
Coz, wasza strata, ze nie wiedzieliscie, ze to ten 3ci rodzaj...
Ja bym sie domyslila jaki to rodzaj komedii ale przeciez lepiej isc do kina, wydac bagatela 13pln a potem wyzalac sie jakim to sie jest mozgiem i ze bylo to totalne dno..
Takie bylo zamierzenie rezysera, ludzie..
Nie chodzi mi o to, ze powinien sie Wam podobac, tylko o to, ze ciagle Wam ZLE I NIEDOBRZE
Depresja w mlodzienczym wieku / na stare lata?
Zaczerpnijcie slonca poki macie..
droga aniu kto powiedział, że ktokolwiek z nas poszedł na ten film? ja najpierw zobaczyłem opinie o tym filmie, a że były one nieprzychylne więc obejrzałem tylko na kompie, w życiu nie poszedłbym na to do kina i bym żałował jakbym poszedł;) co do komedi głupich (tak to nazwałaś) jest duzo fajnych takcih komedi np. Agenci bardzo specjalni na tym filmie się ubawiłem;)
ps. a kto mówił, że jest nam źle i niedobrze?
ps2. szczeże odradzam takiego słonca kakie jest teraz można dostać udaru mózgu i co niektórzy mogą mówić bzdury nie z tej ziemi......
Cóż, jednych śmieszy gwałcenie prostytutek (pos... o, przepraszam, premier Lepper), a innych srające koty. I jak w tym kraju ma być dobrze??
Flm jest dość dobrą parodią innych komedii romantycznych więc wcale się nie dziwie że wiekszości z was nie śmięszą żarty w nim pokazywane.
Do flmu radze podejść tak samo jakdo serii scary movie fabuły w nim mało natomiast jest w nim dużo specyficznego humoru.
Chyba ze względu na tytuł film nie trafia do tych odbiorców do których był kierowany, a szkoda bo seria takich filów mogłaby konkurwac ze scary movie
To dobrze, że nie widziałaś ;)
Bo to jest: Shit, Beton, keks, szajz, dziura, klapa, dno dna, dziadostwo, hu*** produkcja itd... =P
Ja nic nie ma do tych co go lubią, tylko, że stwierdzam na podstawie faktów, że na całym świecie ten film to totalna klapa, IMdB to mało, jeszcze jest fdb i itd.
Pozdro dla tych co go nienawidzą =D