czy na swiecie istnieja ludzie ktorym ten film sie podoba ? totalne dno.. wylaczylam po 15 minutach.. szkoda czasu..
Obejrzałam do końca, ale zgadzam sie w 100% z Toba... Koszmarny film... Gagi zalosne... Aktorzy zagrali naprawde slabo... Ehhhh, spodziewalam sie lekkiej smiesznej komedii,ale to raczej jest tragedia ;)
Ja wytrzymalem ~10 min i wylaczylem, dla kogo robi sie takie filmy tak sie zastanawiam :/
dokladnie, straszna szmira, mam po ogladnieciu straszne wyrzuty sumienia, ze tak beznadziejnie zlecialo mi 1,5h z mojego zycia :/
Ogólnie twierdzę, że nie można oceniać książki po okładce - a filmu po 15 minutach, ale w tym przypadku się zgodzę - pozostała część filmu była tak samo beznadziejna (może nawet bardziej) jak początek. Żałuję że obejrzałam do końca, bo życie jest krótkie a straciłam tyle czasu na te pierdoły.
Ogólnie twierdzę, że nie można oceniać książki po okładce - a filmu po 15 minutach, ale w tym przypadku się zgodzę - pozostała część filmu była tak samo beznadziejna (może nawet bardziej) jak początek. Żałuję że obejrzałam do końca, bo życie jest krótkie a straciłam tyle czasu na te pierdoły.