Uwielbiam parodie, a ten film będzie parodią filmów romantycznych, więc zabawa może być przednia. W czasie oglądania zwiastunu nieźle się uśmiałem :) Mam nadzieję, że to nie były wszystkie zabawne momenty z filmu i, że będzie ich jeszcze więcej. Mogę zaliczyć ten film do filmów, na które czekam w przyszłym roku :)
Jak dla mnie, ot za duzo tych filmow napakowali... To nie bedzie film, tylko kilka gagow polaczonych w calosc. :/ A pameitacie "Straszny film 1" tam parodie byly w miare subtelne. A tu pokazane bardzo ostro i bardzo prymiwiywnie. Mimo wszsystko czekam z wielka niecierpliwoscia!
wątpie by film był połączeniem gagów, z pewnością będzie miał fabułę - to widać - ta gruba przychodzi do Hitcha żeby ją "zreperował" :P i wszystko kręci się koło tego...
No a "Meet the parents" ? ? ? Co z tym bedzie? ? ?
Stawiam na to: Gruba jest gruba, idzie do Hitcha, on ja reperuje, ona spotyka tego blondaska, zakochuja sie, chca wziasc slub i jada do rodzicow wpierw jej pozniej jego z jej rodzicami. I w koncu biora slub... I thats the end of story! Good bye!