Spodziewalam sie (jak widze wszyscy sie spodziewaja)bardzo zabawnej komedii.Niestety film zostal zrobiony na sile,wiekszosc zartow(zasadniczo tych ktore sa ,nie sa zbyt zabawne)tez jest robiona na sile.W sumie jesli juz jakies sa to raczej nie ida w strone rozsmieszania tylko obrzydzenia(w niezbyt pysznym tego slowa znaczeniu:( ).Mozna obejzec z braku laku
Nie zgodze się z Toba. Nie moge wręcz. Jesli film byłby robiony na siłę to nie byłby grany w kinach, a dla niewielkiej ilosci osób w mało znanych miejscach. W dobie kiedy każdy horror nas śmieszy, a nie straszy taka komedia to prawdziwy skarb. Obejrzyj go i powiedz czy w 100% miałas rację, Jesli nadal zostaniesz przy swoim zdaniu widocznie się nie znasz. Jesli jednak zmienisz zdanie to mogę Ci tylko pogratulować wyrażania opini na dany temat bez zapoznania się z nim wczesniej. Pochopne decyzje mogą bardzo zle wplynac na czyis wizerunek. Zapamiętaj to.
LOL.Ale ja bylam na tym w kinie czlowieku.Filmy robione na sile nie sa grane w kinach?Raczej powiedzialabym ze wiekszosc granych w kinach jest tak robiona LOL.Byles w ogole kiedykowiek w kinie?Kazdy horror smieszy?Pewnie ogladasz przykre horrory dlatego cie smiesza.Moge ci podac takie tytuly ze bedziesz musial zalozyc pieluche na seans (i nie zapelnisz jej ze smiechu raczej).
N owiec coz w ogole sie nie znam na filmach i w ogole na komediach tym bardziej bo obejzalam ten film i tak sadze.Jakie to przykre.Taka cudowna komedia a ja jej nie doceniam.A ty doceniasz a nie widziales.yyy Hyyypokryyzjaa.
zapamietaj to albo zginiesz w mekach.
Dziwne, że byłaś na tym w kinie skoro ten film nawet nie wszedł na ekrany :P No chyba, że mieszkasz w stanach ;)
Nie mieszka w stanach. Trzeba tam mieszkac by zobaczyc ten nedzny film??? Mieszkamy w jednym z krajow UK jakby to interesowalo.
LOL a to tylko w stanach leci on w kinach?Stany i Polska-dwa kraje ktore znasz...
O ktore horrory chodzi? Powiedz mi prosze.... Bo cos mi sie nie wydaje aby byly straszne...Chyba ze lsnienie... Idac dalej w glab tematu jesli juz nie odzywaj sie do mnie jak do faceta... A jeszcze jedno ta komedia jest swietna aty widocznie sie nie znasz!! W ogole "gestapo do slownikow" najpierw naucz sie pisac, a pozniej odwiedzaj forum filmwebu...
Lsnienie najstraszniejszy film?niesadze,bardzo niesadze...Skad mam wiedziec jakiej jestes plci?nie zalaczylas zdjecia cipki w opisie a tym bardziej sie nie przedstawilas.
ps.Najwidoczniej sie nie znam na komediach,no coz taki los,napisalam to juz chyba w poprzednim poscie nieeee?Ciekawe w ktorych momentach ciebie rozsmieszyla,chetnie sie dowiem.serio.A czemu mam sie nauczyc pisac aby odwiedzac filmweb.Nie widze powiazania.hmmTy sie naucz oceniac filmy zanim sie wypowiesz.