PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=258168}

Komedia romantyczna

Date Movie
2006
5,1 30 tys. ocen
5,1 10 1 30438
2,1 9 krytyków
Komedia romantyczna
powrót do forum filmu Komedia romantyczna

Mało śmiesznych momentów, wszystko jakby robione na siłę. Główna bohaterka teżt aka nijaka. Parę fajnych pomysłów (niekoniecznie dobrze wykonanych), lecz całokształt oceniam raczej jako żenujący film dla dzieciaków. 3/10

ocenił(a) film na 10
_ARMIN_

też tak pie*dolisz bez sensu...
ten film jest najlepszy!!! : DDDD

LadyMiyuko

zgadzam się! poprawia humor jak żaden inny :)
szczególnie lobię scenę jak ona tańczy na początku :)

ocenił(a) film na 1
_ARMIN_

film żenada, w jego przypadku dałbym minus, szkoda, że nie ma takiej mozliwości

ocenił(a) film na 2
typisb

Ja go osobiście obejrzałem i daję mu max 2/10 za kilka dobrych scenek które są prześmieszne, ale jest to tylko 20% filmu.
Reszta filmu jest tak okropnie głupia, żenująca, a sceny które miały być śmieszne - takowe nie są.
Napiszę w tym miejscu bez ogródek to co myślę o tym syfie ... te niby śmieszne sceny które miały rozmieszać widza - są tak okropnie niesmaczne że jedynym określeniem dla tego filmu i dla nich (scen) - może być tylko nazwa gówniany niestrawny gniot.

tomucho77

nie różni się poziomem od świata wg kiepskich, który śmieszny nie jest, lecz żałosny a dałeś mu 9, ale co kto lubi.

ocenił(a) film na 2
marcin0411

No jeśli ty nie widzisz różnicy między kiepskimi a tym syfem to koleś współczuję tobie.
Człowieku w kiepskich nie ma takich ochydnych żartów i w kiepskich aktorstwo stoi na wyższym poziomie a co najważniejsze w kiepskich jest się z czego śmiać a w tym gniocie to raczej trzeba płakać niż się śmiać.

tomucho77

hahaha, tak kiepscy to wyższy poziom :D hahahaha
pozdro.

ocenił(a) film na 2
marcin0411

Również pozdrawiam.