Mało śmiesznych momentów, wszystko jakby robione na siłę. Główna bohaterka teżt aka nijaka. Parę fajnych pomysłów (niekoniecznie dobrze wykonanych), lecz całokształt oceniam raczej jako żenujący film dla dzieciaków. 3/10
Ja go osobiście obejrzałem i daję mu max 2/10 za kilka dobrych scenek które są prześmieszne, ale jest to tylko 20% filmu.
Reszta filmu jest tak okropnie głupia, żenująca, a sceny które miały być śmieszne - takowe nie są.
Napiszę w tym miejscu bez ogródek to co myślę o tym syfie ... te niby śmieszne sceny które miały rozmieszać widza - są tak okropnie niesmaczne że jedynym określeniem dla tego filmu i dla nich (scen) - może być tylko nazwa gówniany niestrawny gniot.
nie różni się poziomem od świata wg kiepskich, który śmieszny nie jest, lecz żałosny a dałeś mu 9, ale co kto lubi.
No jeśli ty nie widzisz różnicy między kiepskimi a tym syfem to koleś współczuję tobie.
Człowieku w kiepskich nie ma takich ochydnych żartów i w kiepskich aktorstwo stoi na wyższym poziomie a co najważniejsze w kiepskich jest się z czego śmiać a w tym gniocie to raczej trzeba płakać niż się śmiać.