3,0 3,0 tys. ocen
3,0 10 1 2950
3,5 2 krytyków
Komisarz Blond i Oko sprawiedliwości
powrót do forum filmu Komisarz Blond i Oko sprawiedliwości

Filmweb nic nie pisze o tych nagrodach, a są w końcu takie ciekawe... "Komisarz Blond i Oko Sprawiedliwości" otrzymał 8 nominacji do Węży, tj. nagród przyznawanych najgorszym polskim filmom. Szanse na zwycięstwo ma w następujących kategoriach: najgorszy film, najgorszy aktor (Mariusz Pujszo), najgorsza reżyseria, najgorszy scenariusz, komedia, która nie śmieszy, żenująca scena (Mariusz Pujszo reanimujący królika), występ poniżej godności (Marian Dziędziel) i najgorszy plakat.

Gladka

Super...spiąłeś zadek i na wszystkich nominowanych Wężami filmach wstawiłeś praktycznie ten sam tekst "Filmweb nic nie pisze o tych nagrodach....(..)".
1. Jakie NAGRODY? To są nominacje!! Laureaci zostaną wyłonieni DOPIERO na początku kwietnia.
2. Jak ma pisać, skoro nominacje zostały ogłoszone TEGO SAMEGO DNIA (wczoraj) co ty zaspamowałeś wszystkie filmy, jakie się tam pojawiły?
3. Chcesz się wykazać? Uzupełnij te informację jak inni normalni ludzie...

mac_m

Po pierwsze - nie jestem facetem.
Po drugie - napisałam, że Filmweb nic nie pisze o tych nagrodach, mając na myśli stan ogólny, nie tylko z tego roku - w zeszłym roku też je olali.
Po trzecie - pierwszy raz się spotykam z opinią, że Filmweb nie pisał nic o jakichś nagrodach, bo ktoś "zaspamował" na ich temat w komentarzach pod danym filmem... Niejeden raz za to się spotykałam z opiniami, że ludzie pisali o różnych nagrodach filmowych, zakładając w tym celu nowe tematy. Poza tym napisałam te tematy już w kilka godzin po ogłoszeniu nominacji, kiedy parę innych portali/wortali (m.in. "Esensja") już dawno o nich napisało. Uznałam więc, że Filmweb nie zamierza się interesować tymi nagrodami także i w tym roku, więc postanowiłam sama nadrobić ten brak.
Po czwarte - jeśli mi wytłumaczysz, w jaki sposób "inni normalni ludzie" dodają do sekcji "Nagrody" nagrody, które w ogóle nie są uwzględnione w spisie, z chęcią uzupełnię tę informację...