3,0 3,0 tys. ocen
3,0 10 1 2950
3,5 2 krytyków
Komisarz Blond i Oko sprawiedliwości
powrót do forum filmu Komisarz Blond i Oko sprawiedliwości

Nie przypominam sobie polskiego filmu tego typu, a przynajmniej z ostatnich kilku/kilkunastu lat. Ten film zapowiada się nieźle, badałam różne filmiki na youtube i jestem bardzo ciekawa całokształtu. Chętnie wybiorę się na ten film, bo wydaje się, że w końcu powstanie coś zupełnie świeżego i nie oklepanego. A obsada? bajka! Dereszowska, Deląg, Włodarczyk - świetni aktorzy, których dawno nie widziałam w dobrym filmie :)

ocenił(a) film na 9
Marylyn

Też jestem zainteresowany tym filmem, który jest faktycznie powiewem świeżości na polskiej filmowej scenie komediowej.

Mariusz_K_filmaniak

Ja tez się wybieram - zobaczymy ocenimy :)

kamil_sawicki

Polecam :)))

Marylyn

Byłaś?

dutka_2

Już część ludzi widziała film, w piątek była premiera. M też już się udało zobaczeć i byłem mile zaskoczony pomimo tego, że nie spodziewałem się katastrofy.:)

ocenił(a) film na 7
Marylyn

Gdy ujrzałam zwiastun byłam mocno poirytowana i powiedziałam, że na ten film to ja na 100% nie pójdę! Dostałam zaproszenie i poszłam dziś.... i..... kurcze, nie sądziłam, że będę mile zaskoczona. Co prawda na początku akcja rozkręcała się bardzo mozolnie, a nie lubię jak coś się ciągnie....jak flaki z olejem;/ W każdym razie - nowa jakość. Był też śmiech. Nie powiem, żeby ochy i achy, ale zaskakujący ;) Polecam.

Joanna_DD

dokladnie miałem to samo odczucie wk.... a potem zaskoczenie ;)

Marylyn

Ja też już po seansie byłam wczoraj. Były sceny, które mnie dziwiły.. aczkolwiek całokształt jest całkiem niezły. Ten film miał taki dobry klimat, myślę, że to dzięki aktorom. Gra była dobra, obsada jak mówiłam. A Deląg.. wygląda w filmie nieziemsko! Przy ostrzejszych scenach z Dereszowską mężczyźni wyglądali na bardzo zadowolonych :) Myślę, że warto obejrzeć ten film :)

Marylyn

Choćby dla Delaga w mundurze :)))

katiaD_filmweb

No nie powiem, Deląg to już nie dwudziestolatek a twarz ma wciąż przystojną. Pod względem urody jednak ustępuje Dereszowskiej jakby nie patrzeć:)