Nie wiem jak długo trzeba myśleć aby wykombinować tak beznadziejny scenariusz...nie wiem co się dzieje z polską komedią ale ostatnie wybryki natury typu Ciacho,Kac Wawa,Wyjazd Integracyjny itp., świadczą o tym,że albo scenarzyści mają nas za głupków albo po prostu sami prezentują taki poziom
To jest brak szacunku do widza!!!! Jak można cos takiego nazwać komedią? Nad czyms takim płakać tylko! Przemogłam sie i obejrzałam...strata czasu - dobrze, że mogłam przewijać i nie zmarnowałam półtorej godziny, a jakieś 30 min. Ja rozumiem, ze kryzys równiez dotknął branże filmowa, że ludzie filmu tez muszą z czegoś zyć, ale mam nadzieje, ze Pan Dziędziel NIGDY juz nie popełni roli w czyms takim!!! I mam szczera nadzieję, ze PISF wiecej nie dofinasuje takiej produkcji, jak ta czy jej podobne... To obraza dla widza i ktoś, kto zainwestował pieniądze na bilet do kina - powinien otrzymać zwrot za bilet! Może wtedy tówrcy zaczna liczyć się z widzem i nie traktować go jak półgłowka!
Myślę że te opinie trochę przesadzone, jak dla mnie można film obejrzeć, tylko trzeba się na niego odpowiednio nastawić.
a zresztą czy kac wawa czy wyjazd integracyjny też są całkiem dobre.
po co te ostre słowa przecież to komedie.
Polskie komedie to klasyka Barei oraz "Jak rozpętałem II wojnę światową","Giuseppe w Warszawie " ,"Sami Swoi" i kilkadziesiąt innych nie mniej śmiesznych , to o czym tutaj piszesz nawet obok komedii nie leżało...