Dno i 100 metrów mułu. Jeden z najgorszych, jeśli nie najgorszy film jaki w życiu
widziałem.... Zmarnowane pieniądze, czas i zdrowie.... MASAKRA - ODRADZAM!
Jesteś od wczoraj na filmwebie i od razu wrzuciłem negatywna recenzje jednego filmu :) Jak widzę konkurencja nie śpi :) Wielu ludzi kole w oczy, ze ktoś umie zrobić dobry polski film :)
Czyli im dluzszy staz na tej stronie, tym bardziej negatywne komentarze moge dawac? Fajnie :) Mysle, ze za rok, 10 lat czy 20, nie zmienie zdania. Konkurencja? Ten film nie ma konkurencji, wszystko jest lepsze. Jedyne co mnie kole w oczy to ten film. Z filmwebu korzystam od lat, czytam recenzje i miedzy innymi po pozytywnych komentarzach tutaj, wybralem sie na ten film, czego zaluje i to byl jedyny powod, dla ktorego zalozylem konto - zeby ostrzec potencjalnych chetnych, ze moga czuc sie zawiedzeni, tak jak ja. Dobre polskie filmy, to robil Bareja.
Nie dyskutuj z nimi. To forum jest opanowane przez grupę kolesiów, którzy robię klakę pewnie na zamówienie producenta. Co ciekawe mój wpis na ten temat został wycięty:
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Cóż rozumiem że filmwebowiczom ta szmira, dno i metr mułu może się podobać.
W końcu na Kac Wawa i Wyjazd integracyjny ktoś do kina poszedł.
Natomiast recenzja filmwebu została napisana za pieniądze zapewne producenta skoro na seansie było 20 osób a w połowie filmu na sali zostałem sam to dosyć dobitnie świadczy o jakości tego gniota.
Po prostu nie wierzę że można było wysmażyć pochlebną recenzję na temat Komisarz Blond i oko sprawiedliwości z własnej i nieprzymuszonej woli.
Ja po zobaczeniu plakatu i przeczytaniu tytułu złapałam się za głowę... Boże widzisz i nie grzmisz....
90% postów pod tym filmem jest pisana przez ludzi z produkcji albo wynajętych, ale ich wpisy są tak sztuczne że chyba nikt tego nie kupuje
Dlatego ten film powinien mieć średnią ocenę w okolicach 2 żeby dać gamoniom nauczkę :)
Dziwi mnie tylko to, ze film ma calkiem niezla obsade (dla mnie p. Dziedziel jest mistrzem :)) - nie czytali scenariusza czy kryzys jest juz wszedzie?
Dziędziel zagrał tylko epizod, jedyna fajna rzecz w tym filmie, co nie zmienia faktu, że film powinien mieć ocenę 2, nie za to jaki jest, ale za ten śmietnik na zamówienie w dyskusji pod nim :)
Chodzilo mi o to, ze Dziedziel jest bardzo dobrym aktorem, ale w tym filmie nikt nie zachwycil ;]