3,0 3,0 tys. ocen
3,0 10 1 2950
3,5 2 krytyków
Komisarz Blond i Oko sprawiedliwości
powrót do forum filmu Komisarz Blond i Oko sprawiedliwości

W końcu polska komedia która jest zabawna! Klimaty różowej pantery, brak wulgarnych gagów które podobają się głównie 13latkom, mnóstwo humoru sytuayjnego, polecam każdemu kto tęskni za starą Różową Panterą, z tym że Blond jest od niej zdecydowanie bardziej zabawny, a aktorka która wciela się w Rolę sekretarki, zakochać się można ;) Mariusz Pujszo w roli idealnie dobranej pod siebie, jest stworzony do komedii, w tym filmie to świetnie pokazuje, brawo!

Kamil_W89

A kim byla ta dziewczyna? Mówię o sekretarce? Skądś ja znam..... Serial??? :)

ocenił(a) film na 10
dutka_2

już znalazłem, Karolina Gorczyca, ale wygląda lepiej niż w "Miłości na wybiegu" :)

Kamil_W89

Nie znam tego filmu, ale dziewczyna fajna :))

Kamil_W89

Czemu obrażasz 13-latki, nie wszystkie mają zły gust. ;) To niby większość widzów American Pie, ale jednak nie wszystkie nastolatki śmieszą tylko chamskie dowcipy. Humor sytuacyjny tez doceniamy. :p

katiaD_filmweb

katiaD to bardzo dobrze świadczysz o polskich nastolatkach :) Normalnie jestem spokojniejsza o przysżłość polskiego kina - bez jaj, całkiem serio!

Ajsajsbejbe

Też mam małą nadzieje ze bedą robić teraz takie komedie ale kto wie:)

matti120

ciekawe kiedy bedzie na dvd, bo chętnie bym obejrzała w domku :)

lucynkaWawa

Klakierstwo na filmwebie - no way!

ocenił(a) film na 1
lucynkaWawa

Na DVD będzie za dwa tygodnie - dodawany do programu TV. Normalnie program kosztuje 1,5 zeta, a jeżeli ktoś będzie chciał wersję z tym filmem, to kioskarz dopłaci 7 zeta.

Zetar

To ja poczekam na blu-ray i też nie kupię

użytkownik usunięty
Kamil_W89

Miałem to samo napisać - film wzorowany w stylu na różowej Panterze, śmieszny i przyjemny w oglądaniu. I zapewne przez ten sposób nakręcenia jest mieszany z błotem, a szkoda.