Jak jakiś czas temu obejrzałem zwiastun, tak sobie myślałem może być dobra komedia ..... A tu zaskoczenie! Komedia rewelacyjna, uśmiałem się do łez.. :D Brak wulgaryzmów, odtwórcy głównych ról dobrze dobrani, a zwłaszcza komisarz (Pan Pujszo). Ogólnie wszystkim polecam!!!
wystarczy wejść na twój profil i wszystko jasne. a z zespołów co byś polecił - Milano czy Tokyo Hotel?
to chyba twoje ulubione zespoły aaaa o boysach nie zapomniałeś????? a po twoim profilu widać jedno.... dno....bez guście filmowe.... przepraszam konopielka może być a większość filmów oceniana przez ciebie na ""10"" świadczy o tobie ......----->>>DNO!! A
dobre jeśli lubi się czyjąś twórczość to ktoś mi musi za to płacić .... puknij się kolego
PISZCIE CO CHCECIE MÓWCIE CO CHCECIE DAJCIE MI LEPSZĄ POLSKĄ KOMEDIĘ W PRZECIĄGU 2 LAT A NAWET DŁUŻEJ???
a nic mnie to nie obchodzi co myślą inni !!! tutaj chyba film się ocenia który jest na prawdę dobry a nie tych co piszą komentarze.
bo większość ludzi nie oglądała filmu tylko nie pasuje im ten aktor czy też coś innego i już jadą po filmie..
franciszek662 chyba zbyt wielu filmów w swoim życiu nie obejrzałeś, albo po prostu masz "oryginalny" gust ;)
franciszek662 jest po prostu znajomym pana Pujszo. Co do samego filmu, słyszałem, że nie wkur*ia , co jak na polską komedię i tak jest sporym osiągnięciem.
Zacnym jest ocenianie czegoś, czego się nie widziało :))
"Co do samego filmu, słyszałem, że nie wkur*ia " - nie wiem ale się wypowiem - super postawa :)
Gratuluję :))