3,0 3,0 tys. ocen
3,0 10 1 2950
3,5 2 krytyków
Komisarz Blond i Oko sprawiedliwości
powrót do forum filmu Komisarz Blond i Oko sprawiedliwości

Jak jakiś czas temu obejrzałem zwiastun, tak sobie myślałem może być dobra komedia ..... A tu zaskoczenie! Komedia rewelacyjna, uśmiałem się do łez.. :D Brak wulgaryzmów, odtwórcy głównych ról dobrze dobrani, a zwłaszcza komisarz (Pan Pujszo). Ogólnie wszystkim polecam!!!

franciszek662

wystarczy wejść na twój profil i wszystko jasne. a z zespołów co byś polecił - Milano czy Tokyo Hotel?

ocenił(a) film na 10
Mike Torch

to chyba twoje ulubione zespoły aaaa o boysach nie zapomniałeś????? a po twoim profilu widać jedno.... dno....bez guście filmowe.... przepraszam konopielka może być a większość filmów oceniana przez ciebie na ""10"" świadczy o tobie ......----->>>DNO!! A

franciszek662

Kolejny płatny klakier. Kogo wy próbujecie nabrać?

ocenił(a) film na 10
Jesus_Mordino

dobre jeśli lubi się czyjąś twórczość to ktoś mi musi za to płacić .... puknij się kolego

ocenił(a) film na 10
franciszek662

PISZCIE CO CHCECIE MÓWCIE CO CHCECIE DAJCIE MI LEPSZĄ POLSKĄ KOMEDIĘ W PRZECIĄGU 2 LAT A NAWET DŁUŻEJ???

franciszek662

http://memy.pl/mem_95626_cool_story
ale chyba nikt sie nie nabierze

ocenił(a) film na 10
gutmiko

a nic mnie to nie obchodzi co myślą inni !!! tutaj chyba film się ocenia który jest na prawdę dobry a nie tych co piszą komentarze.

franciszek662

ta film jest na pewno genialny, w końcu tyle pozytywnych opinii można przeczytać na filmwebie:))

ocenił(a) film na 10
gutmiko

bo większość ludzi nie oglądała filmu tylko nie pasuje im ten aktor czy też coś innego i już jadą po filmie..

franciszek662

franciszek662 chyba zbyt wielu filmów w swoim życiu nie obejrzałeś, albo po prostu masz "oryginalny" gust ;)

deka87

franciszek662 jest po prostu znajomym pana Pujszo. Co do samego filmu, słyszałem, że nie wkur*ia , co jak na polską komedię i tak jest sporym osiągnięciem.

voitaz1000

Zacnym jest ocenianie czegoś, czego się nie widziało :))

"Co do samego filmu, słyszałem, że nie wkur*ia " - nie wiem ale się wypowiem - super postawa :)

Gratuluję :))

lucynkaWawa

. "nie wiem ale się wypowiem" - w tym temacie raczej nikt nie wie, bo PRAWIE nikt tego filmu nie oglądał. Dlatego filmu nie oceniam, więc nie masz mi czego gratulować. bez odbioru