3,0 3,0 tys. ocen
3,0 10 1 2950
3,5 2 krytyków
Komisarz Blond i Oko sprawiedliwości
powrót do forum filmu Komisarz Blond i Oko sprawiedliwości

Jestem po premierze "Komisarza Blonda". Wybrałam się na nią z mocno sceptycznym nastawieniem - "ach, kolejny polski film...". Nie nastawiałam się na nic ani ciekawego, ani zabawnego, a tu niespodzianka!
Film przyjemny, momentami zabawny ;) Ale były też sceny, które wyglądały, że mają być zabawne a mnie nie śmieszyły.
Podsumowując - widziałam ostatnio gorsze filmy :) A czas spędzony w kinie nie był stracony.

P.S. Duuuuży plus za zero wulgaryzmów i scen erotycznych!

ocenił(a) film na 3
Skala

Zero golizny??? Dobrze, że mnie ostrzegłaś, bo jeszcze bym przypadkiem poszedł na ten film

Spooky82

to samo chciałem napisać. nie ma gołej Więdłochy i Dereszowskiej, więc nie idę. widziałem trailer - skutecznie odstrasza

Mike Torch

Tak bym się nie zapędzał, to była komedia ale sceny z piękną agentką przyciągały oczy. :)
Film jest niespodzianką, myślałem, że będzie sympatycznie z powodu obsady a było oprócz tego naprawdę śmiesznie. Do filmu jeszcze kiedyś wrócę/

Mike Torch

Golej nie ma, ale jest na co popatrzeć - pojawią sie w bieliźnie ;)

tatti_p

Dereszowska to piekna kobieta i jest mega sexy w filmie :)) A z drugiej strony dobrze, ze nie pokazuje wszystkiego.... bo z dziećmi mozna pójść na ten film :) I przeklenstwa do tego nie padają. Fajne familijne kino :)

AnkaKot

Od robienia zboczonych komedii są amerykanie, nie powiem, zdarza mi się oglądać ale wolę normalne żarty.:)

Skala

Tak!!!! Cieszę sie, ze ktos miała tak samo jak ja :)

loulou_cell

Mamy komedię dla całej rodziny rodzimej produkcji miłe? -mile!

anusia007

Dokładnie :))) Wreszcie coś pozytywnego bez jednego K. :))

ocenił(a) film na 9
Skala

Ten film to pozytywne zaskoczenie, może nie ma golizny, ale Dereszowska i Więdłocha grają i wyglądają bardzo sexy. Pujszo jako K. Blond świetnie gra niedorajdę, ubawiłem się momentami po pachy ;-) Warto zobaczyć

Skala

Kulturalna polska komedia? Aż zobaczę z ciekawości! :D Tak serio to całkiem sporo pozytywnych komentarzy czytam o tym filmie, może kiedyś nawet nauczymy się nie oceniać filmów z góry. ;)

EwelinN

Dokładnie :) Niestety obserwuję komentarze w stylu - nie podoba mi sie bo to komedia..... :) albo nie widziałem, ale nie lubie..... :)

kamil_sawicki

:)))) i know....

Skala

No własnie, nie było gołych cycków :)))) Ani nic wiecej ;) Aż dziwnie ;)