PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=485821}
7,4 87  ocen
7,4 10 1 87
Konchem Ishtam Konchem Kashtam
powrót do forum filmu Konchem Ishtam Konchem Kashtam

Uroczy

ocenił(a) film na 9

Nie, nie tylko Sid, mam na myśli cały film :D Lekki i niesamowicie przyjemny, oglądało się go bardzo bardzo dobrze i ma się ochotę wracać do niego i wracać :) Piosenki są po prostu cudowne, jestem uzależniona od soundtracka. 'Egire egire','Panchirey','Anandama', 'Enduku chentaki'...chce się śpiewać, chce się płakać, chce się tańczyć na deszczu ;) A 'Evade Subramanyam' rozwala mnie za każdym razem :D Sid Sidem, uwielbiam, może aby jego włosy bym w filmie zmieniła xP A Tamanna śliczna, sympatyczna i nosiła się w super spódnicach :D W ogóle te krajobrazy i kolory...poezja. W filmie, jak zwykle, dużo śmiechu, można też uronić łezkę.
Podobno to trylogia z NvNv i Bommarillu, więc stawiam go pośrodku, nie był lepszy od NvNv, ale podobał mi się chyba bardziej niż Bommarillu :P Więc 9/10

Seniorita_Paulita

Fakt piosenki całkiem przyjemne i szybko wpadają w ucho. :) Jednak Tamanny nie lubię. Zirytowała mnie w "100% Love" i nie umiem się do niej przekonać. Może duet z Devgnem mnie do niej przekonana, chociaż póki co nadal mnie denerwuje. Aczkolwiek zgadzam się - spódnice miała genialne! :D
"Panchirey" mnie zachwyciło, cały czas za mną "chodzi" - no wiadomo, magia Sida. ;) Kilka momentów bylo całkiem porządnych, fajnych. Jednak cały efekt psuła mi Tamanna.
Generalnie film mi się momentami nieco dłużył, więc suma summarum - 6/10.