PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624525}

Koneser

La migliore offerta
2013
7,9 154 tys. ocen
7,9 10 1 153731
7,0 46 krytyków
Koneser
powrót do forum filmu Koneser

ogólna ocena

ocenił(a) film na 7

na filmwebie teraz film ma ocene 8, dobrze to o nim wróżyło. Sądziłam że będzie po prostu świetny, i na początku taki był. wciągał, ale na sam koniec wszystko zaczęło swiadczeć przeciwko. Spodziewałam się mocnego zakończenia, każdy chyba sądził że w końcu uda im się zrekonstruować robota. Oldman został oszukany, końcówka filmu skupiła się tylko na tym jaki on jest nieszczęśliwy i samotny.

ocenił(a) film na 7
jax5

Oceny w okolicach 8 przy nowych produkcjach i ogólnie tych znanych - bywają zwodnicze. Film dobry, ale czegoś brakowało.

ocenił(a) film na 8
jax5

No a jaki miał być jak oszukała go kobieta w której się zakochał? Przeżył to bardzo i to zostało pokazane w filmie. Co w takiej chwili znaczy jakaś kupa żelastwa w postaci robota...

jax5

Nie wiem jak wy,ale ja od początku podejrzewałem intrygę mającą na celu oskubanie Virgila.Po tym jak go pobili jednakże trochę zwątpiłem w ten scenariusz ,to był pewnie celowy zabieg reżysera :)

Radiw84

tak dokladnie, nawet z tymi znajdującymi się mechanizmami - to on powiedzial R., ze sa specjalnie tak ulozone etc., tylko tak jakby zepchnal to na dalszy plan i juz o tym nie myslal. Byla tez taka scena, jak raz wszedl do baru (poszukiwanie Claire) i mała Claire sie odezwala 231(ale nie zdazyla dopowiedziec - 231 wyjsc Claire z tej willi)

jax5

no jasne nie ma heppy endu i amerykańskiego hymnu z powiewającą flagą w tle to film już jest be, ehh