Fabuła naciągana i prościutka jak budowa cepa, ale amatorzy gatunku z pewnością będą zadowoleni gdyż film w zasadzie od pierwszych do ostatnich minut trzyma widza w napięciu. U mnie 7 na 10.
Naprawdę solidne filmidło, na swój sposób trzyma w napięciu, sporo humoru, fajne aktorstwo. Bardzo miłe zaskoczenie
Kolega chyba jakiś inny film oglądał,albo to jego uniwersalny opis do każdego filmu,te 2 opcje są najbardziej prawdopodobne...Z resztą nieważne,jeśli chodzi o moja opinię dotyczącą tego filmu,to powiem że 7/10 to zasłużona ocena. Całkiem dobry film akcji,nieskomplikowany fabularnie, nie przynudzający i sprawnie zrealizowany. Aktorstwo takie sobie,jedynie Mark Wahlberg zagrał na dobrym poziomie, reszta bardzo przeciętna.Fabuła prosta i przewidywalna ale sklecona nie najgorzej przez co oglądało się ten film z zaciekawieniem nie oczekując nerwowo napisów końcowych. Na wieczorny seans przy browarku film jak znalazł, jednak nie ma w nim nic co by go wyróżniało na tle konkurencji.
historia oklepana no obrzygania niemniej było kilka ciekawych zwrotów akcji a film mimo przewidywalności potrafił trzymać w napięciu. ja jestem zadowolony :)