Kontrabanda

Contraband
2012
6,8 44 tys. ocen
6,8 10 1 44135
5,8 10 krytyków
Kontrabanda
powrót do forum filmu Kontrabanda

mam dylemat bo nie bardzo wiem na co bardziej oplaca sie isc do kina,czy na kontrabande czy czlowiek na krawedzi???moze ktos pomoze

ocenił(a) film na 9
rafal394

zdecydowanie bardziej polecam kotrabande. właśnie wróciłam z kina z człowieka na krawędzi i muszę przyznać, że film był przyzwoity, ale bez rewelacji; od samego początku można było domyślić się końca. natomiast kontrabanda to kawał dobrego kina sensacyjnego.

ocenił(a) film na 6
sophie_12

dzieki bardzo

ocenił(a) film na 8
rafal394

polecam kontrabandę

xVenie

człowiek na krawędzi zdecydowanie z tych pozycji...

użytkownik usunięty
rafal394

Ja z kolegami się zastanawiałem czy "człowiek na krawędzi" czy "Najczarniejsza godzina" postawiliśmy na "człowieka..." i idziemy w piątek. Zobaczymy jak będzie :D

Wiec dla wszytkich którzy sie zastanawiaja czy isc do kina odpowiem krotko wiekszego gówna w zyciu niewidziałem film poprostu fatalny niepowinien nawet trafic do kina jak to zrobił niewiem.ogólnie facet przez 70% filmu stoi na dachu i gada w nudny sposób z negocjatorka a przez 30% filmu ucieka po parapecie a i jeszcze stojac na dachu nadzoruje swoich kompanów którzy kradna diament jak maja to robic i jak przechodzic kolejne zabezpieczenia jakb to wiedział:)heh a koncowka piekna skok z 300 metrów.To nawet ciezko obejrzec jak nastawisz sie ze to bajka:).sam sie napaliłem poszedłem z dziewczyna do kina spodziewałem sie swietnej fabuły i na nadzieji sie skonczyło.niepolecam kontrabandy niewidziałem wiec sie niewypowiem.Pozdrawiam