Kontrabanda

Contraband
2012
6,8 44 tys. ocen
6,8 10 1 44135
5,8 10 krytyków
Kontrabanda
powrót do forum filmu Kontrabanda

niestety Wahlberg odstawił chałę - zal zal zal. mocna 4

ocenił(a) film na 9

Czy wy smarki nie znacie innego slow jak tylko żal? Żal to moze byc jedynie tak glupich wypowiedzi dzieciaku.

użytkownik usunięty
black_bastard

zal zal zal, ze ci zal zal zal...

ocenił(a) film na 9

tak jak myslalem, pusty łeb wiec nic innego sklecić nie potragisz.....

użytkownik usunięty
black_bastard

"myslalem"... hahahaha :D

ocenił(a) film na 9

i z czego rżysz tłuku, nie potrafisz czytać bez polskich znaków? Jesteś aż tak nierozgarnięty ? Dobrze przetworze ci to jeszcze raz ze znakami polskimi, bo twoje IQ nie pozwala ci być domyślnym widocznie:
"tak jak myślałem, pusty łeb wiec nic innego sklecić nie potrafisz....."

użytkownik usunięty
black_bastard

"myślałem" .....hahahaha :D

jak bys myslał to nie pisałbys tych postów honorowy "członku" mensy

ocenił(a) film na 9

jednak z idiotami się nie powinno dyskutować, leć odrobić jakieś zadanie domowe "bystrzaku" hahah

użytkownik usunięty
black_bastard

oooo... to widzisz gdzieś tutaj dyskusje :)

ocenił(a) film na 9

no nie, bo nie potrafisz sklecić kilku prostych zdań, a zatem nie można z kimś takim rozmawiać. Nie umiesz nawet poprawnie i merytorycznie zbudować kilku słów, a zatem z kim mam w tym momencie prowadzić otwarty dialog ? Nie ten level chłopcze hehe

użytkownik usunięty
black_bastard

"chłopcze"? na zajęciach wyrównawczych nie mieliście rozpoznawania płci?

ogarnij sie łosiu bo umrzesz z glodu przy regale z pieczywem...

ocenił(a) film na 9

hahah no sorry, ale na tym zdjęciu wyglądasz jak chłopiec z gimnazjum, troszkę herlawy, ale jednak chłopczyk, jeszcze te militaria. Moze wstaw zdjęcie w sukience to ludzie zaczną rozpoznawać twoją płeć.

użytkownik usunięty
black_bastard

specjalnie dla ciebie serwis filmweb umiescil przy profilach symbole płci ♂ i ♀

zamiast rospisywac sie na forach nadrob braki w edukacji...(bo w kulturze osobistej juz za pozno)

ocenił(a) film na 9

hhahah sugerowałem się twoim " męskim" zdjęciem, a braki w edukacji to masz ty , ponieważ nie umiesz nawet uargumentować swojej wypowiedzi dotyczącej filmu, tylko rzucasz jakieś "żal" i tyle. Żeby jechać po filmie, należny coś więcej dodać niż prostacka wypowiedz typu żal i chała. Nie przyjmujesz krytyki, nie jesteś w stanie wypowiedzieć sie konkretnie na temat, wiec w takim razie masz zerowe kompetencje w tym co piszesz, a co za tym idzie nie wprowadzaj ludzi w błąd. Ja wiem, ze myślenie boli, ale zacznij argumentować swoje racje, zanim zabierzesz sie za wyrażanie swojego śmiesznego zdania, bo w żaden sposób nie jestes wiarygodna w tym momencie. Braki w edukacji nie muszę nadrabiać, jestem juz dawno po dobrych studiach, jak zaczniesz przyjmowac krytyke to moze tez pujdziesz studiowac.
Z Bogiem.

użytkownik usunięty
black_bastard

chyba nie "pujde", zraziłeś mnie... :D
i popracuj tez troche nad interpunkcja

ocenił(a) film na 9

przynajmniej umiem swobodnie się wypowiadać, a ty masz problem, żeby wydukać kilka zdań, co świadczy o tym, ze do bystrych nie należysz.

użytkownik usunięty
black_bastard

fakt, masz opanowany bełkot pierwsza klasa...troche gorzej z pisownia :D

ocenił(a) film na 9

whatever

black_bastard

nie przejmuj się tacy ludzie to tylko potrafią bluźnić na innych użytkowników ,a gdy ich słowna twórczość nie bardzo potrafi dopiec to czepiają się jakie to ty masz filmy ocenione , jak to niechlujnie piszesz itp .
Bo na inną kulturalną dyskusję jeszcze nie dorośli .

ocenił(a) film na 9
Tibn

heh dokładnie tak, ich słowna twórczość ogranicza się do słów żal itp. Miejmy nadzieje, ze im się kiedyś polepszy pod kopułą :)

black_bastard

zamknięci w w jednym zdaniu nie ma co się wciągać z takimi w konwersacje. A co do filmu to zaraz obejrzę i ocenie. pozdro dla normalnych ludzi na tej stronie!

ocenił(a) film na 9
jasio88thc

pozdro rowniez, szacun za Onyxa :)

black_bastard

Właśnie obejrzałem, film zajebisty na max!!! Ooo DZIĘKI;-) 20 kwietnia wariaty z Onyxu pojawią się w WWA...

ocenił(a) film na 9
jasio88thc

Ja bylem bodajże w 2002 roku na koncercie Onyxa we Wrocławiu byli w hali Ludowej, to miałem przyjemność nawet przebić pionę ze Sticky Fingaz'em, napakowany był jakby z siłowni dopiero co wrócił hehe :)

black_bastard

Szacunek dla PRAWDZIWEGO słuchacza rapu;-)!

użytkownik usunięty
jasio88thc

... a sa jacys sztuczni? cyborgi rapu?
:D

sztuczni napewno, a cyborg to Ty jesteś. Po co wchodzisz w temat jak ciebie nie dotyczy i nie masz o nim zielonego pojęcia dziwczynko....

użytkownik usunięty
jasio88thc

żebyś miał zagadkę do końca swojego życia

idź może dać upust swojej flustracji do biblioteki tam dowiesz się dużo czytając ksążki myślę, że to ci pomoże zagubiony człowieku....

użytkownik usunięty
jasio88thc

rozumiem ze tobie pomogło :D

...z tym "myślę" to duża przesada :)....

mi pomogło i to bardzo. dlaczego jesteś taka negataywnie nastawiona przecież ani razu cię nie obraziłem na poważnie....?

użytkownik usunięty
jasio88thc

czlowieku nie wiem o czym piszesz... tworzysz sobie jakies konfabulacje wiec proponuje dac temu spokoj

to nie umiesz czytać?

użytkownik usunięty
jasio88thc

nie wiem i nie potrafię to dla ciebie synonimy :)?

o jej...

ocenił(a) film na 4

tu należało skończyć dyskusje z '' umc-umc'' . Było pięknie i ze smakiem .Niestety na film " POSZŁEM '' ..........umc.umc,umc

ocenił(a) film na 6
mjacek68

nie szkoda Wam prądu i pięknego dnia na takie pierdoły?
wiosna idzie powinniśmy się miłować :-)