niestety Wahlberg odstawił chałę - zal zal zal. mocna 4
Czy wy smarki nie znacie innego slow jak tylko żal? Żal to moze byc jedynie tak glupich wypowiedzi dzieciaku.
i z czego rżysz tłuku, nie potrafisz czytać bez polskich znaków? Jesteś aż tak nierozgarnięty ? Dobrze przetworze ci to jeszcze raz ze znakami polskimi, bo twoje IQ nie pozwala ci być domyślnym widocznie:
"tak jak myślałem, pusty łeb wiec nic innego sklecić nie potrafisz....."
"myślałem" .....hahahaha :D
jak bys myslał to nie pisałbys tych postów honorowy "członku" mensy
jednak z idiotami się nie powinno dyskutować, leć odrobić jakieś zadanie domowe "bystrzaku" hahah
no nie, bo nie potrafisz sklecić kilku prostych zdań, a zatem nie można z kimś takim rozmawiać. Nie umiesz nawet poprawnie i merytorycznie zbudować kilku słów, a zatem z kim mam w tym momencie prowadzić otwarty dialog ? Nie ten level chłopcze hehe
"chłopcze"? na zajęciach wyrównawczych nie mieliście rozpoznawania płci?
ogarnij sie łosiu bo umrzesz z glodu przy regale z pieczywem...
hahah no sorry, ale na tym zdjęciu wyglądasz jak chłopiec z gimnazjum, troszkę herlawy, ale jednak chłopczyk, jeszcze te militaria. Moze wstaw zdjęcie w sukience to ludzie zaczną rozpoznawać twoją płeć.
specjalnie dla ciebie serwis filmweb umiescil przy profilach symbole płci ♂ i ♀
zamiast rospisywac sie na forach nadrob braki w edukacji...(bo w kulturze osobistej juz za pozno)
hhahah sugerowałem się twoim " męskim" zdjęciem, a braki w edukacji to masz ty , ponieważ nie umiesz nawet uargumentować swojej wypowiedzi dotyczącej filmu, tylko rzucasz jakieś "żal" i tyle. Żeby jechać po filmie, należny coś więcej dodać niż prostacka wypowiedz typu żal i chała. Nie przyjmujesz krytyki, nie jesteś w stanie wypowiedzieć sie konkretnie na temat, wiec w takim razie masz zerowe kompetencje w tym co piszesz, a co za tym idzie nie wprowadzaj ludzi w błąd. Ja wiem, ze myślenie boli, ale zacznij argumentować swoje racje, zanim zabierzesz sie za wyrażanie swojego śmiesznego zdania, bo w żaden sposób nie jestes wiarygodna w tym momencie. Braki w edukacji nie muszę nadrabiać, jestem juz dawno po dobrych studiach, jak zaczniesz przyjmowac krytyke to moze tez pujdziesz studiowac.
Z Bogiem.
przynajmniej umiem swobodnie się wypowiadać, a ty masz problem, żeby wydukać kilka zdań, co świadczy o tym, ze do bystrych nie należysz.
nie przejmuj się tacy ludzie to tylko potrafią bluźnić na innych użytkowników ,a gdy ich słowna twórczość nie bardzo potrafi dopiec to czepiają się jakie to ty masz filmy ocenione , jak to niechlujnie piszesz itp .
Bo na inną kulturalną dyskusję jeszcze nie dorośli .
heh dokładnie tak, ich słowna twórczość ogranicza się do słów żal itp. Miejmy nadzieje, ze im się kiedyś polepszy pod kopułą :)
zamknięci w w jednym zdaniu nie ma co się wciągać z takimi w konwersacje. A co do filmu to zaraz obejrzę i ocenie. pozdro dla normalnych ludzi na tej stronie!
Właśnie obejrzałem, film zajebisty na max!!! Ooo DZIĘKI;-) 20 kwietnia wariaty z Onyxu pojawią się w WWA...
Ja bylem bodajże w 2002 roku na koncercie Onyxa we Wrocławiu byli w hali Ludowej, to miałem przyjemność nawet przebić pionę ze Sticky Fingaz'em, napakowany był jakby z siłowni dopiero co wrócił hehe :)
sztuczni napewno, a cyborg to Ty jesteś. Po co wchodzisz w temat jak ciebie nie dotyczy i nie masz o nim zielonego pojęcia dziwczynko....
idź może dać upust swojej flustracji do biblioteki tam dowiesz się dużo czytając ksążki myślę, że to ci pomoże zagubiony człowieku....
mi pomogło i to bardzo. dlaczego jesteś taka negataywnie nastawiona przecież ani razu cię nie obraziłem na poważnie....?
czlowieku nie wiem o czym piszesz... tworzysz sobie jakies konfabulacje wiec proponuje dac temu spokoj
tu należało skończyć dyskusje z '' umc-umc'' . Było pięknie i ze smakiem .Niestety na film " POSZŁEM '' ..........umc.umc,umc