Oczywiście nie obyłoby się bez kolorowej propagandy, także dzieciom nie ma co pokazywać, chyba że ktoś wie jak im potem wytłumaczyć małżeństwo dwóch mężczyzn?
Zalecam powiedzieć im, że się kochają, o ile to nie jest zbyt przerażające. Lepiej uważać żeby nie miały koszmarów.
Ja będę miał koszmary czytając takie komentarze! Uczucie miłości nie tłumaczy małżeństwa dwóch facetów! Obudź się. Europa i nasza kultura została zbudowana na chrześcijaństwie, greckiej filozofii i prawie rzymskim. Małżeństwo to związek mężczyzny i kobiety. Nic się w tej kwestii nie zmieniło poza pustymi, wypranymi i zmanipulowanymi łbami, które uważają inaczej. Sam, dopóki żyję, będę bronił tych wartości, a związek małżeński zawsze zostanie dla mnie związkiem kobiety z mężczyzną. To nawet nie jest temat do dyskusji, także kolejnych komentujących pozostawię samych ze swoimi wpisami. Tylko nie zapchajcie się tą swoją ideologią i najlepiej od razu zgłoście mój post, do tego załóżcie konto na bluesky, żeby się pożalić na świat i sprawdźcie, kiedy macie najbliższy marsz w kalendarzu.
PS u człowieka istnieją wyłącznie dwie płcie.
Skoro pokazujesz dzieciom akcyjniaki i pewnie umiesz wyjaśnić dlaczego jeden pan zabija drugiego i co się z tym drugim panem teraz stało, to raczej bez problemu ogarniesz temat małżeństwa dwóch panów.