PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10016865}
5,9 37 tys. ocen
5,9 10 1 37248
5,9 34 krytyków
Kontrola bezpieczeństwa
powrót do forum filmu Kontrola bezpieczeństwa

Oczywiście nie obyłoby się bez kolorowej propagandy, także dzieciom nie ma co pokazywać, chyba że ktoś wie jak im potem wytłumaczyć małżeństwo dwóch mężczyzn?

ocenił(a) film na 7
Burnett

Zalecam powiedzieć im, że się kochają, o ile to nie jest zbyt przerażające. Lepiej uważać żeby nie miały koszmarów.

Niewiem1233

Ja będę miał koszmary czytając takie komentarze! Uczucie miłości nie tłumaczy małżeństwa dwóch facetów! Obudź się. Europa i nasza kultura została zbudowana na chrześcijaństwie, greckiej filozofii i prawie rzymskim. Małżeństwo to związek mężczyzny i kobiety. Nic się w tej kwestii nie zmieniło poza pustymi, wypranymi i zmanipulowanymi łbami, które uważają inaczej. Sam, dopóki żyję, będę bronił tych wartości, a związek małżeński zawsze zostanie dla mnie związkiem kobiety z mężczyzną. To nawet nie jest temat do dyskusji, także kolejnych komentujących pozostawię samych ze swoimi wpisami. Tylko nie zapchajcie się tą swoją ideologią i najlepiej od razu zgłoście mój post, do tego załóżcie konto na bluesky, żeby się pożalić na świat i sprawdźcie, kiedy macie najbliższy marsz w kalendarzu.

PS u człowieka istnieją wyłącznie dwie płcie.

ocenił(a) film na 7
Burnett

XDD

Burnett

Tragedia z tobą XDDDD Popraw się i doucz czym jest miłość człowieczku

Burnett

Skoro pokazujesz dzieciom akcyjniaki i pewnie umiesz wyjaśnić dlaczego jeden pan zabija drugiego i co się z tym drugim panem teraz stało, to raczej bez problemu ogarniesz temat małżeństwa dwóch panów.

Burnett

Kolorowej? Nie mów, że murzyna pokazali. Może jeszcze chińczyka?