PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10016865}
5,9 37 tys. ocen
5,9 10 1 36590
5,9 34 krytyków
Kontrola bezpieczeństwa
powrót do forum filmu Kontrola bezpieczeństwa

Trzyma w napięciu i dobrze się ogląda. A wieczne marudy niech sobie ulżą, oceniając go na 1/10.

Ubik777

masz rację. zasłużył na conajmniej 2/10 ;)

ocenił(a) film na 3
barranek

Ilość niedorzecznych sytuacji przewyższa większość głupich komedii w historii kina, choć to nie jest komedia tylko niby thriller. Aktorzy też nie ratują tego knota i aż mi ich żal, że musieli się męczyć realizując tak głupi scenariusz. 3/10 za J. Batemana i urodę S. Carson

ocenił(a) film na 9
Ubik777

Zgadzam się

ocenił(a) film na 7
Ubik777

Bardzo dobry film. Ma jednak dwa słabe punkty. Nie wydaje mi się żeby policjantka mogła w USA wydawać polecenia ochronie lotniska. A po drugie znowu w filmie te obrzydliwe wymioty. To jakaś epidemia

ocenił(a) film na 3
Ubik777

Ulżyłeś to sobie Ty co najwyżej tym komentarzem xD

Krajsa

Wszystkiego dobrego w nowym roku xD

Ubik777

Jedyny komentarz na miejscu! Na temat tego ścierwa nawet nie chce mi się tracić czasu ;-)

ineel

Każdy ma prawo do wyrażania swojej opinii.

Ubik777

Masz rację, to bardzo solidne kino rozrywkowe z bardzo dobrymi aktorami. Śmieszą mnie te nadęte pretensje: „bzdury”, „nielogiczności”, „nieprawdopodobieństwa”. To zwykłe marudzenie. Kino rozrywkowe nigdy nie było „prawdopodobne” ani „logiczne”. Ci sami malkontenci spuszczają się nad „Die Hard” czy „Predatorem”. Taaa, to były superlogiczne i superrealistyczne produkcje , konsultowane z Hawkingiem, NASA i Ministerstwem Spraw Wewnętrznych :)

ocenił(a) film na 7
Woooo

Bdb uwaga. :) po prostu do tego typu produkcji należy odpowiednio podejść, inaczej się człowiek będzie męczył ;)

ocenił(a) film na 5
Ubik777

Tak . Pod koniec byłem bardzo napięty ....