PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10016865}
5,9 37 tys. ocen
5,9 10 1 36590
5,9 34 krytyków
Kontrola bezpieczeństwa
powrót do forum filmu Kontrola bezpieczeństwa

Ludzie są rozpieszczeni i szukają miodu bo mają dostęp do setek filmów i wszystko nie pasuje.
Film akcji dobry na zimowy wieczór gdy robi sie ciemno o 15 i brak sensu robienia czegokolwiek.

ocenił(a) film na 4
ernestooddhaugen

Przy okazji trzeba wyłączyć myślenie i to najlepiej odłączyć cały swój mózg, aby choć trochę nadążyć za tym napisanym przez dziecko w przedszkolu scenariuszu. Człowieku ten film jest po prostu beznadziejnie głupi, a postępowanie bohaterów nie ma nic wspólnego z logiką. To jest totalny chłam, ale że to Shitflix to należało się tego spodziewać.

uczensaibaby

Do momentu śmierci policjanta jeszcze dawało radę.
Ale potem niedorzeczności było dużo za duzo

ocenił(a) film na 4
Lunatik83

Masz rację. Choć oczywiście mógł to zakończyć wcześniej. Dla mnie największą głupotą filmu było puszczenie samolotu w powietrze z bombą na pokładzie, gdyż jedna z pracownic powiedziała, ze jej chłopak to ogarnie. Przecież tak jej ładnie z oczu patrzało, że należało jej uwierzyć :) Poza tym nawet chyba nie ma takiej procedury, aby samolot wystartował z bombą na pokładzie. Potem kolejny absurd. Jak wirus ląduje w lodówce to koleś zostawia go, bo wie najlepiej, że drzwi lodówki się nie otworzą w trakcie lądowania, bo to zapewne pancerna lodówka. Powinien pilnować tej lodówki jak oka w głowie, a on sobie frywolnie przed samolocik haha

Lunatik83

Jeśli do momentu śmierci policja dawało radę to daje stop. Bo dla mnie do 40minuty totalne drewno. Jeszcze te daremne zwierzenia przez sluchaweczkę.

ocenił(a) film na 3
slavio79_2

Ogólnie na tym lotnisku pracowali chyba tylko ludzie niesłyszący. Chłop siedzi za gościem i nie słyszy, że ten przez cały czas gada do siebie?

ocenił(a) film na 4
uczensaibaby

Racja a obejrzałem zachęcony porównaniem do Szklanej pułapki

ocenił(a) film na 4
ernestooddhaugen

Rozpieszvzeni,dobre sobie to raczej twórcy robia takie teraz gnioty,jalk się przypomni te starsze hiciory to lepiej obejrzeć trzydziesty raz Szklana pułapkę,choć lepszym porównaniem byłby tu Red Eye.

ocenił(a) film na 3
aronn

Miałkość tego filmu jest. Ie do ogarniecia. Nie ma w tym filmie ani jednej sceny, która by zaciekawila. Postać glownego bohatera nijaka. Brak emocji sie wylewa. Z tego moglby byc fajny film ( patrz np taki White House Down - niby tez naiwny ale jakos sie to oglada, jest dynamika, muzyka dodaje swoje do historii i postacie jakies takie żywsze).

Zabraklo w Carry On dynamiki i troche takiego Szklanko pulapkowego klimatu świąt, troche zawadiackosci do tego i byłoby niezle. 

ocenił(a) film na 3
aronn

Miałkość tego filmu jest. Ie do ogarniecia. Nie ma w tym filmie ani jednej sceny, która by zaciekawila. Postać glownego bohatera nijaka. Brak emocji sie wylewa. Z tego moglby byc fajny film ( patrz np taki White House Down - niby tez naiwny ale jakos sie to oglada, jest dynamika, muzyka dodaje swoje do historii i postacie jakies takie żywsze).

ocenił(a) film na 4
posith

Po najmniejszej lini oporu to fakt...

aronn

Po linii najmniejszego oporu

ocenił(a) film na 4
ernestooddhaugen

Ryjku, zdarza mi się oglądać nieambitne kino rozrywkowe. I nadal uważam, że do nieambitnego kina rozrywkowego temu filmowi to brakuje praktycznie wszystkiego. To jest nędza którą ciężko przecierpieć do końca seansu. Jakbym miał zacząć wymieniać rzeczy, na które bardziej warto w ciemny wieczór po 15 poświęcić czas to by mi prądu w laptopie nie wystarczyło.

cervandes

Bez przesady. Nie dramatyzujcie. Jakby film musiał wam wyjaśniać każdą scenę to by trwał 7 godzin.

ocenił(a) film na 1
ernestooddhaugen

Nawet najgorszy film typu "C" ma jednego bohatera, w którego można uwierzyć. Tu nie ma nikogo, cała obsada gra na poziomie szkolnych jasełek.

krociech_2

Jak zwykle wyolbrzymiacie. To też oznaka dzisiejszych czasów. Tak jak pisałem na początku. Za dużo macie do wyboru i wybrzydzacie jak dzieci.

ocenił(a) film na 3
ernestooddhaugen

Mamy za mało czasu żeby nie irytować się jego złym zagospodarowaniem.

ocenił(a) film na 2
ernestooddhaugen

Ta oznaka nie bierze się znikąd.

ocenił(a) film na 3
krociech_2

Nie obrażaj jasełek.

ernestooddhaugen

Zapomniałem dodać, że ludzie zachwycali się Johnem Rambo strzelającym z łuku do helikoptera. Teraz by to nie przeszło.

ocenił(a) film na 3
ernestooddhaugen

Jeżeli wg. ciebie jak o 15 robi się ciemno i już brak sensu robienia czegokolwiek (poza leżeniem przed tv) to masz rację. To dokładnie film dla ciebie i tobie podobnych.

Luzmaria2011

Nie obrażaj bo schodzisz poniżej poziomu tego filmu.

Luzmaria2011

Po twoim komentarzu można stwierdzić że jedziecie na jednym wózku.

ocenił(a) film na 3
ernestooddhaugen

"Brak Sensu" to kwintesencja tego filmu. Pierwsze pół godziny zapowiadało się ok. Ale kiedy padając kolejne trupy, a lotnisko nie jest zamykane to zaczyna zakrawać o śmieszność. Do tego główny bohater który łamie wszystkie możliwe procedury na koniec zostaje zatrudniony w LAPD... naprawdę Szklana Pułapka miała więcej sensu :)

ocenił(a) film na 3
ernestooddhaugen

setki filmów, a żadnego dobrego. Smutne czasy. Rozpieszczeni? Czym?