Kupiłem DVD mając nadzieję na na naprawdę ciekawy niebanalny film, jakąś dobrą komedię z odrobiną ironii. Jak widać powiedzenie "nadzieja matką głupich" w tym przypadku jest jak najbardziej aktualna. Z każdą minutą zastanawiałem się czy ludzie dzięki, którym film dostał te kilka nagród aby na pewno oglądali ten sam film co ja.
W sumie wycierpiałem ten film gdzieś tak w 3 czy 4 ratach. Za każdym razem po ok 30 minutach zmoczony i znudzony dawałem sobie spokój ale jakoś zmęczyłem do końca. Nie mogę tylko odżałować tych paru groszy zmarnowanych na DVD, za które mógłbym kupić coś co było by warte więcej niż nośnik DVD i pudełko z kolorową okładką.
Owszem mam, ale ciężko mi się odnieść do Twojej wypowiedzi, bowiem nie ma w niej jakiegokolwiek uzasadnienia, dla niechęci wobec filmu, który w tak mało konstruktywny sposób skrytykowałeś, ogólnie Twoja krytyka sprowadza sie do stwierdzenia: "bo nie", więc czego oczekujesz? Chętnie przeczytam co konkretnie Ci się nie podobało :>
Praktycznie przez cały film kilku tępych "kanarów" ugania się po metrze za gapowiczami. Ponadto film przynudza powolnymi i strasznie drętwymi dialogami, które powodują iż powieki oglądającego z minuty na minute stają się coraz cięższe. Tak było w moim przypadku dlatego obejrzenie tego filmu zajęło mi w sumie ze trzy wieczory :)
Jedyne co było w miarę dobre w tym filmie to muzyka. Niestety poza tym film przytłacza swoją monotonią i bezbarwnością.
no lepiej :> w każdym razie, ja nie nazwałbym ich tępymi, co najwyżej
ten młody był trochę powolny i faktycznie głupawy, jednak przy tym dość komiczny, ale główny bohater, Bulcu, to inteligentny koleś. Co do dialogów, to były w porządku, nie mam zastrzeżeń, no i świetna postać K. Moim zdaniem jeden z najlepszych filów ostatnich lat, z pomysłem, świetnie zagrany i równie dobrze wyreżyserowany :>
No i przede wszystkim posiada wspaniały,niepowtarzalny klimat no i obłedną muzykę.
Opchnij płytkę na Allegro i po kłopocie;) Dla mnie Kontrolerzy to jeden z najlepszych filmów jakie obejrzałem - klimat urwał mi łeb, wydłubał oczy i nasrał do szyi;)
Wolałbym to wymienić na jakiś inny film bo dla 5 zeta nie chce mi się pakować i łazić z tym na pocztę :)
generalnie to widać, że Twoim idolem jest Borat więc po prostu mogłeś nie zrozumieć tego filmu