PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=120033}

Kontrolerzy

Kontroll
2003
7,5 45 tys. ocen
7,5 10 1 45011
7,1 20 krytyków
Kontrolerzy
powrót do forum filmu Kontrolerzy

pod wrażeniem

ocenił(a) film na 8

film ogląda się lekko, czasem bawi, choć czasem chwyta za gardło. niezależnie jednak od tego pozostaje w głowie na długo po seansie i zmusza do myślenia, choć w dyskretny sposób, tak niby od niechcenia. oglądałem dopiero wczoraj po licznych namowach i zachwytach i muszę przyznać ludziom rację- jestem pod wrażeniem i wiem, że ten film zajmie stałe miejsce w mojej pamięci, być może pośród najlepszych.

ocenił(a) film na 9
Caligula

"Kontrolerzy" to świetny film. Jest i zabawny i wstrząsający i ogólnie bardzo ciekawy. Muzyka po prostu wyśmienita. Ten film chyba nigdy mi się nie znudzi. A Sandor zagrał po prostu super :) Bardzo mi się tam podobał.
Ogólnie film napewno należy do jednego z moich ulubionych. Szkoda tylko, że nie ma drugiej części. Myślę, że byłaby bardzo ciekawa.
10/10 ---> Nie ma co :D Najwyższa nota ;)
Pozdrawiam =]

ocenił(a) film na 8
meell

hmm, może lepiej aby druga część nie powstawała- wiadomo jak to bywa, mogliby zbezcześcić pamięć oryginału, z sequelami trzeba ostrożnie. no i musiałby być porządny pomysł. pozdrawiam również:)

Caligula

Zgadzam się.Lepiej żeby druga cżęśc nie powstała.Do tego filmu to mi w ogóle ne pasuje żadna kontynuacja.Kontrolerzy to opowieśc zamkinięta,w pełni zakończona.Generalnie nie mamy się czego obawiać.To nie ten gatunek filmowy żeby kombinowac z nim nastepne części i publicznośc też nie ta.Wolałbym zobaczyć jakiś nowy obraz tego reżysera i porównać go z Kontrolerami.Zobaczyć czy gość ma rozpoznawalny styl.

ocenił(a) film na 8
marianus_2

dokładnie- na szczęście jest bardzo mało prawdopodobne żeby powstał sequel, a ciekawie byłoby ocenić inne dzieła tego samego twórcy- no tak, żeby potwierdził czymś innym swój talent.