Kopciuszek: Roztańczona historia

Another Cinderella Story
2008
6,2 41 tys. ocen
6,2 10 1 41460
3,0 4 krytyków
Kopciuszek: Roztańczona historia
powrót do forum filmu Kopciuszek: Roztańczona historia

1/10

ocenił(a) film na 1

Okropnee. Piosenki są straszne, główna aktorka jest straszna, taniec jest straszny... Ten film jest głupi.

ocenił(a) film na 6
strawberry95

Zgadzam się w 100% !

za krótki <br/>

ocenił(a) film na 3
marcela666

Typowe kino familijne. Tylko serwowanie po raz kolejny odgrzewanych
kotletów robi się nudne. W tym filmie nie był niczego, co mogłoby przyciągnąć. Oczywiście niezbyt wymagającym dziewczynkom się spodoba, bo
sama historia Kopciuszka jest historyjką ciekawą. Aktorka grająca główną bohaterkę ma niezbyt subtelną urodę. Jej gra także jest średnia. Książę-
laluś rozłożył mnie na łopatki. Siostry były żałosne, Dominique też.

Jedyne co podobał mi się w tym filmie to taniec głównej bohaterki w
czerwonej sukience na balu.

strawberry95

półtora godzinna masakra ... (tak wiem ze za krotki)

ocenił(a) film na 8
strawberry95

mi sie podobał :P aa tak w ogole too połowa filmów jest podobna jeden do rugiego :P aa jesli uważasz że Selena nie umie tanczyc grac śpiewac i w ogóle to pokaż na co ciebie stac :Pp

ocenił(a) film na 4
strawberry95

Film okropny, ble, ble, ble. Nie polecam.

ocenił(a) film na 1
strawberry95

Najgoszy w tym cał¶ym filmie był główny bohater i dialogi...no poprostu dramat.:/
Główna bohaterka jeszcze jako tako ale ta scena kiedy tańczą główni bohaterowie na scenie na konkursie jest żałosna...niby tańczą spontanicznie a widać że wyuczone ...wkażdym razie nie polecam!

ocenił(a) film na 10
strawberry95

strawberry95 sam jesteś głópi - moim zdaniem film jest super, a najlepiej wypadła w nim selena

anka970421

Selena wypadła w nim najgorzej. Fabuła trochę oklepana, ale dało się znieść, piosenki takie typowe ale też do przeżycia, taniec całkiem w porządku, chociaż też nie żadna rewalacja