Kopciuszek: Roztańczona historia

Another Cinderella Story
2008
6,2 41 tys. ocen
6,2 10 1 41459
3,0 4 krytyków
Kopciuszek: Roztańczona historia
powrót do forum filmu Kopciuszek: Roztańczona historia

Aaa...

użytkownik usunięty

Film tragiczny!!! Totalna masakra. Według mnie to kolejna porażka Disney'a z jakimiś
żałosnymi 'mini gwiazdkami' w głównych rolach. Aaa... zaczęłam oglądać, ale nawet nie
odważyłam dalej brnąć w ten film!

ocenił(a) film na 7

hah ;) ja dałam 'dobry', za muzykę i dlatego, że uwielbiam tę historię.. Od czasu do czasu można obejrzeć taki 'cukierkowy' filmik ;p

użytkownik usunięty
Bitter_chocolate

Jasne jak ktoś lubi to czemu nie. Jednak mi muzyka też nie pasuje więc wole sobie odpuścić takie filmy :).

ocenił(a) film na 6

Nie jest tragiczny, nie przesadzaj. Ambitnej fabuły to to nie ma ale fajnie tańczą i chyba tylko o to w tym filmie chodzi. Prosty, odprężający i nie wymagający myślenia. Jak dla mnie spoko.

użytkownik usunięty
Mavis113

Każdy ma swoje zdanie :). To dobrze, że mamy mają różne poglądy na temat tego filmu, przynajmniej jest o czy dyskutować.

ocenił(a) film na 6

no dla mnie też odprężający :D czasami dobrze jest się troche odmóżdżyc ;))

użytkownik usunięty
elciasek4

Hah :D

Kiedyś trochę załowałam że nie udało mi się zobaczyc tego filmu i już widzę, że nie było czego.
Nazywacie go 'cukierkowym' i 'odprężającym' ? o.O Jak dla mnie taki był kopciuszek 'Cinderella Story' z Hilary Duff. Mimo, że wszystko było bardziej przerysowane to wg mnie idealnie pasowało do fabuły, a tutaj to jest katastrofa. Tam to nawet momentami bohaterowie sensowne rzeczy mówili. Jedyna niezła scena to ta w której Selena tańczy przy lustrze weneckim.. Poza tym jałowe dialogi, denerwująca aktorka w roli macochy i mało zabawny ciemnoskóry przyjaciel głównego bohatera. I nie, wcale nie oczekiwałam ambitnego kina, bo oglądam sporo filmów które wiele osób uważa za debilne romantyczne filmidła, ale ten nawet nie jest odmóżdzający, to jest totalna masakra. I nie uważam też, że zepsuła go Selena Gomez, bo w sumie nic do niej nie mam.

użytkownik usunięty
Bonjour_Madame

Zgadzam się z tobą. Oglądałam go z siostrą (nie miałam co robić) w pewnym momencie przysnęłam. Film jest nudny, ale jak ktoś lubi taki familijne filmy disney'a to niech ogląda :), ma przecież prawo. Ja już nigdy nie skusze się na takie coś, teraz żałuję, że obejrzałam, to była strata czasu.

ocenił(a) film na 7
Bonjour_Madame

Zgadzam się, dialogi wymagałyby mnóstwa pracy, rzeczywiście chwilami mnie denerwowały niektóre teksty ;p film ten jest mi obojętny- nie ma co żałować, że go obejrzałam, ale i nic mądrego, wartościowego nie wniósł do mojego życia, obejrzałam bo obejrzałam i tyle. Bardzo lekka przerwa między zajęciami, tak bym to nazwała ;)