Kopciuszek: Roztańczona historia

Another Cinderella Story
2008
6,2 41 tys. ocen
6,2 10 1 41459
3,0 4 krytyków
Kopciuszek: Roztańczona historia
powrót do forum filmu Kopciuszek: Roztańczona historia

Nie wiem po co tworzono film, który jest przktycznie kopią Kopciuszka z H.Duff.. Tamten ogladalam z przyjemnoscia.. Wprawdzie jak kazda komedia romantyczna, byl przewidywalny, ale wydawal sie taki bardziej pozytywny, a ten?? Wszystko zerżnięte z tamtego!! i jeszcze ta cała Selena Gomez.. Nie mówie, że Hilary jest dobra aktorką, bo jest kiepska (nie ukrywajmy), ale ten dzieciak?! Porażka!! Film po prostu przymula!! Nie potrzebnie wogole go zrobiono!! Typowo dla dzieci!

ocenił(a) film na 10
antylopa_89

Film bardzo ale to bardzo fajny :-)
Ogląda się przyjemnie i nawet zabawny :D

Polecam gorąco!

Ej Ty, co wpisałeś się wyżej, odpier.dol się od oglądania takich filmów skoro potem potrafisz je tylko negatywnie krytykować. Prawda są dla dzieci i niektórych nastolatków i nie wiem po ch.uj Ty to oglądałeś skoro jak mniemam nie jesteś dzieckiem.

ocenił(a) film na 1
kojot19

Ej Ja, co wpisałAm się powyżej.. Po pierwsze nie "odpier.dol"ę się, bo mam prawo do wyrażania własnej opinii.. w wolnym (?) kraju żyjemy.. i nie będę ukrywać, że mi się nie podobało, jeśli mi się nie podobało!
a po drugie mimo tego, że jakiś film jest "dla dzieci" również MAM PRAWO go obejrzeć, bo z tego co wiem nie ma ograniczeń wiekowych "DO X lat", więc wybacz, że chcialam sprawdzić marną podróbkę Kopciuszka z 2004!

NIE PODOBAŁO MI SIĘ! i NIE POLECAM! (ale to tylko moja opinia)

kojot19

Fora są po to by wyrażać swoje opinie na jakiś temat, a tu można albo film polecić albo skrytykować więc ochłoń trochę kolego kojocie i wyluzuj bo każdy ma prawo do swojej opinii.
Jak dla mnie film porażka... nie podobał mi się i nie polecam, chyba że ktoś lubi takie kino i nie ma co robić, to na własną odpowiedzialność...
pozdro Antylopa :D

ocenił(a) film na 1
megi89

YO! trzeba bylo mnie nie pozdrawiac.. :P teraz sie wydalo, dlaczego mnie popierasz.. :P ale w sumie po BNFie stwierdzilysmy, ze film słaby, więc niech tak zostanie! :P

antylopa_89

Popieram Cie bo film był słaby :P a pozdrowiłam Cię w gecie tegoż własnie poparcia :P

ocenił(a) film na 5
kojot19

Negatywnie krytykować? A Ty potrafisz pozytywnie krytykować?
I po co od razu przeklinać?

antylopa_89

dokładnie! kopia! słabszy niż ten H.Duff... i dokładnie wiadomo co się zaraz wydarzy...

antylopa_89

Selena wydaje się mieć w tym filmie 14 lat! zgadzam się, że to nieudana podróbka. ten ich taniec nawet nie zachwyca

ocenił(a) film na 4
Rea

Beznadziejny film. Gorszy od `Histori Kopciuszka` i to znacząco.