Kopciuszek: Roztańczona historia

Another Cinderella Story
2008
6,2 41 tys. ocen
6,2 10 1 41460
3,0 4 krytyków
Kopciuszek: Roztańczona historia
powrót do forum filmu Kopciuszek: Roztańczona historia

Moim zdaniem nie! Widziałam to już bardzo dawno i film ogółem jest taki średni, ale nie dorasta do pięt Historii Kopciuszka z Hilary! Another w ogóle nie przypomina kopciuszka, ok jak bal i sie wyróżniała (był wyznaczony kolor a ona ubrała sie na czerwono xD) no i kompromitująca scena, która w ogóle taka nie była [jej "siostry" pokazały na przyjęciu taśmę z Mary jak była mała i mówiła że kocha Joey'go (on już wtedy był znany)] A prawdę że na balu tańczyli razem wyznała mu bardzo wcześnie i to już wyglądało durnie. Jakby w nazwie nie pojawiło się słowo Cinderella to na pewno znalazł by się ktoś kto nie skojarzył by tego. A polska nazwa jest debilna "Kopciuszek - roztańczona histori" co to ma być? "Another Cinderella story" nie ma nic z tym wspólnego to powinno brzmieć "Kolejna histora kopciuszka" albo coś w tym stylu. A jak ktoś szuka na pisów to są na napisy.info ale już się nie opłaca bo można to kupić teraz w Polsce. Ale niech nikt nie uważa że pisze że to głupi film, jest fajny ale mam niedociągnięcia.

ocenił(a) film na 5
flotka_3456

A o co Ci tak w ogóle chodzi? "Mam niedociągnięcia" - no i co że masz?

ocenił(a) film na 8
magdzio

Zgodzę się. Film jest super!!! I mi się podoba taki jaki jest, nie wiem co ci w tym przeszkadza...

flotka_3456

uważam ze ten film jest o wiele lepszy niż z Hilary..i nie rozumiem czego się tak czepiasz..