Kopciuszek: Roztańczona historia

Another Cinderella Story
2008
6,2 41 tys. ocen
6,2 10 1 41459
3,0 4 krytyków
Kopciuszek: Roztańczona historia
powrót do forum filmu Kopciuszek: Roztańczona historia

Kto to ocenia ?!
Kurcze nie pojmuje 458 miejsce a druga częśc 1116 a takie filmy chociażby jak Terminator Salvation (1455), Angels & Demons 1120 , Dzień Niepodległości 903 , Zaginiony Świat: Park Jurajski 687, Złoty kompas 1869 itp.
Jakim cudem , też lubię filmy młodzieżowe ale dajcie spokój to nie jest nic specjalnego , wręcz przeciwnie zarówno poprzednie filmy z Hilary Duff ( Lizzie McGuire , Agent Cody Banks) jak i ten to raczej przeciętne dzieło na jeden raz , nieciekawe i bez sensu.
A jeśli wziąśc pod uwagę podobne gatunki to High School Musical dopiero 6903 High 2 4413 , High 3 2144 , Camp Rock 2388 , Hannah Montana: The Movie 2120 a przecież nawet jeśli te filmy nie przypadły komuś do gustu to chociaż można było zwrócic uwagę na dobrą muzykę i piosenki a fabuła nie jest taka straszna .

Więc pytam się jakim cudem i kto to ocenia.

ocenił(a) film na 4
patryks83

Hana Montana i dobra muzyka? Może powiesz jeszcze, że fajny film? Chyba kpisz. Ale zgodzę się z Tobą w jednym, te wszystkie filmy dla młodzieży nie powinny mieć takich wysokich ocen.

Ruby_Angel

no właśnie dziwne prawda;-))))

Ja nie oceniam

ocenił(a) film na 2
patryks83

wziąć, nie wziąść, to tak na marginesie.

ocenił(a) film na 10
patryks83

Film ogólnie super . I mi wogule bardzo podobają się produkcje disnea. Ale no właśnie niektóre fajne filmy na tak dalekich miejscach, a inne do bani w czołówce, (kto to ocenia ?) - no cóż zawsze trafi się jakiś głópek co nie ma gustu .

patryks83

ja nie oceniam. jakoś nie mam cierpliwości do tych przesłodzonych filmów i przez to nie stać mnie na obiektywną ocenę

patryks83

Kto to ocenia? SłiT44$n3 dzieci Disney'a. W końcu to najlepszy film na świecie c'nie? Sw33t.

patryks83

Oceniają to przede wszystkimi nastolatki.Może i ma 458 miejsce ale zobacz na liczbę głosów Terminator dostał 40428 głosów a Kopciuszek tylko 4971 głosów.Wiec jest różnica i to spora.Patrząc pod tym katem Terminator wygrywa.