Powinni zmienić główną aktorkę. Nie mam nic do tego, że jej twarz wygląda jakby miała 10 lat, nie mam nic także do jej ,,talentu'' aktorskiego.
Mam tylko coś co jest wg sprzeczne ze wszystkim.. aktorka ma 17 lat.. a ten Joey ma 27!
10 lat różnicy. Ona przy nim wygląda jak niemowle! Moim zdaniem źle dobrali tą pare..
Albo powinni zmienić tego aktora albo aktorke. Ale jeśli miałabym wybierać, to szczerze SELENA GOMEZ nie pasuje do tego aktora.
Wiesz Selena Gomez jak grała w tym filmie to miała 15 lat, a nie 17 , a Andrew Seley 25 . A tak wogule to aktorów do filmów nie biorą według ich wieku tylko talentu , a po małej charakteryzacji nie widać po między nimi różnicy 10 lat (ja tui nie widzę żadnej patologi ) Moim zdaniem ta para do siebie świetnie pasuje.
nie pasują do siebie i tyle
on wygląda w filmie na 25 lat ona na ok. 10 cóż ja nie widzę efektu charakteryzacji
ok oże nie widać charakteryzacji ale sel na pewno nie wygląda na 10 lat ale nawet na więcej niż 15 - wkażdym razie pasują do siebie
w sumie tak
a w szczególności kiedy nie chodzi o superprodukcję tylko o zwykłą komedyjkę romantyczną
mina82, zgadzam się z tobą w 100%. A 10 lat to zdecydowanie za duża różnica. 15latka z 25latkiem... Większej patologii nie widziałam. No ale co się dziwić, to w końcu produkcja Disneya. ;/