Kopciuszek: Roztańczona historia

Another Cinderella Story
2008
6,2 41 tys. ocen
6,2 10 1 41460
3,0 4 krytyków
Kopciuszek: Roztańczona historia
powrót do forum filmu Kopciuszek: Roztańczona historia

to bedzie kolejna klapa.Po co robic nowa wersje filmu skoro poprzednia byla swietna a nie jest stara... Byle zarobić ;/

Jean

Poprzednia też była kiepska z resztą wszystkie filmy disney'a są kiepskie(w stylu high school musical i tego)

ocenił(a) film na 9
lilly1992

To raczej nie jest produkcaj Disneya tylko Warner Brosa...

ShadowGirl

ja uważam, że film jest świetny. a filmy Disney'a bardzo mi się podobają :D

Klodzia1992

zgadzam się absolutnie :)
mimo tego, że mam 16 lat, to lubię Disney'a.
bo każdy czasem czuje się jak dziecko ;]

ocenił(a) film na 6
katie1308

bardzo mi się podobał film. ;) za krótki omg,. tekst.

ocenił(a) film na 1
umc__

"Ten film
to bedzie kolejna klapa"
Sprostowanie: Ten film jest kolejną klapą

Jean

filmy Disney'a mi sie podobają, ale dla mnie kazdy film z Selena gomez jest beznadziejny.Nie lubie jej;/ Zgadzam sie z tematem po co robić nową wersję filmu skoro poprzednia była świetna?Asz żaaal:/

ocenił(a) film na 5
cycha212

Och my gossshhhh... Nie mogę tego czytać... Kto na to głosował??? Kolejny cukierkowaty kawał szmiry...

ocenił(a) film na 3
I_am_a_Bad_Girl

ludzie, a ja nie rozumiem po co komentujecie film którego nawet nie zamierzacie obejrzeć. I po co komentarze że poprzednia część była dobra skoro to jest odrębna i nowa interpretacja współczesnego kopciuszka. Moim zdaniem wcale nie taka tragiczna. Nie lubicie takich filmów. OK
O gustach się nie dyskutuje ale na Boga uszanujcie gusta innych i nie piszcie że to chała jak nie obejrzycie. Nie wiem jak innych ale mnie nie interesuje kto tutaj lubi takie filmy, a kto nie. Wchodzę na forum by zobaczyć reakcje innych po obejrzeniu filmu ewentualnie podzielić się własnymi refleksjami, a tu co? jeden wielki śmietnik bo ten pisze że mu się nie podoba bo disney'a ten że mu się okładka nie podoba. Tak można wyliczać w nieskończoność, a nie od tego jest to forum. BASTA