Kopciuszek: Roztańczona historia

Another Cinderella Story
2008
6,2 41 tys. ocen
6,2 10 1 41460
3,0 4 krytyków
Kopciuszek: Roztańczona historia
powrót do forum filmu Kopciuszek: Roztańczona historia

WOW!!!!!!

ocenił(a) film na 9

Jak zobaczyłam reklamę tego filmu to pomyślałam " druga część kopciuszka, na pewno będzie klapą" Ale po obejrzeniu totalny szok. Film pozytywnie mnie zaskoczył. Fajne piosenki, układy, fabuła, aktorzy i dialogi. Muszę przyznać, że jest to jeden z najlepszych filmów jakie ostatnio oglądałam. Oczywiście mówię tu o komediach dla nastolatków. Film BOSKI i z czystym sumieniem mogę go polecić!!!

ocenił(a) film na 10
ShadowGirl

pomyślałam dokładnie to samo co ty. jedna część kopciuszka już była a teraz jeszcze ta miała być podobna. Gdy tylko obejrzałam film doznałam szoku. Oglądałam go z wielkim zainteresowaniem i poprostu nie mogłam się oderwać . Naprawdę warto go poogladać !!

Speechless_

zgadzam się z Wami. film naprawdę godny polecenia. pierwsza część też była świetna, ale tutaj fabuła, tańce, dialogi sprawiają, że film podoba mi się bardziej od pierwszej części :)

ocenił(a) film na 8
Klodzia1992

Też się z Wami zgadzam;]Byłam totalnie zaskoczona;]Genialnie dobrani aktorzy i wogóle wszystko fajnie,może niektóre ruchy Mary w końcowy wystepie nie przypadły Mi bardzo do serca,szczególnie na początku(w pierwszej sekwencji ruchów,po ściągnięciu kurtki)Ale ogólnie sie nie czepiam;]

mejaczek

Ludzie przecież ten film był na poziomie zerowym. Głowna aktorka grała jakby miała kijka w pupie. Reszta dawala jakoś rade. Pozytywna postacia był Funk ale i tak nie zdołał uratowac tego miernego filmu. Częśc z Hilary Duff była o niebo lepsza, aktorzy piękni grajacy na jakimś tam poziomie. Porównując te oba filmy Another Cinderella story nie powinno w ogole powstac. Daje 3

ocenił(a) film na 9
mejaczek

Dokładnie. Też uważam, że ten jej pierwszy kawałek w ostatniej części nie był najlepszy, ale ogólnie super. Mam tylko jedno małe zastrzeżenie. W niektórych scenach pomiędzy bohaterami nie było widać tej chemii (tylko w niektórych), ale może to dlatego, że jest pomiędzy nimi 10 lat różnicy.

ShadowGirl

myślałam że będzie to cos innego ale ogólnie film nie jest najgorszy. sceny z siostrzyczkami zzabawne- w większości... ogólnie film na nudne popołudnie;)

ocenił(a) film na 8
ShadowGirl

totalnie sie zgadzam z załozyciele tematu!!

Film mnie baaaardzo pozytywnie zaskoczył. Pomimo iz obklepana fabuła to film jest naprawde niezły. I podobnie... jeden z lepszych filmow dla młodzieży jaki ostatnio widziałem