jak można ocenić taki film na 9 !!?? Żal mi was, w całej mojej historii tylko kilka filmów oceniłem na 9. Ale widzę , że dla was trzeba stworzyć skalę do 20. To zwykłe familijne kino dla dzieci w wieku 12 lat . Ale w sumie to nie wziąłem pod uwagę , że może tyle masz :)
1. Czy ktoś kto ma 12 lat jest inny, zły i nienormalny? o.O
2. Jeśli tobie film się nie podoba to nie oznacza że innym również.
3. Każdy ocenia filmy jak chce i zależnie od tego co się komu podoba.
4. Mnie też ciebie żal...
Taa, a wy jak mieliście po 10-12 lat to oglądaliście tylko "kino ambitne" - brawo, dlatego teraz jesteście tacy bardzo inteligentni. To jest film dla dzieci i młodszej młodzieży - niech oni oceniają. Jak im się podoba film i chcą dać mu 9, to niech dają - inne dzieci będą wiedzieć, że to fajny film dla nich. Sheriff0 - jeśli zdecydowałeś się obejrzeć "Kopciuszka" i byłeś nastawiony na ambitne kino akcji / film psychologiczny / triller - to wszystkiego najlepszego i wesołych świąt. Dumny jak paw możesz sobie usiąść i walnąć jak Hanka w kartony wybitnie ambitnym komentarz: "To zwykłe familijne kino dla dzieci w wieku 12 lat". A tak w ogóle, to jeśli nie zauważyliście, film nie jest wyprodukowany przez Disneya, tylko Warner Bros.
Dla dzieci to są filmy o zwierzątkach i bajki, a nie filmy o całowaniu i "miłości". Lepiej sobie obejrzyjcie "Kopciuszka" z 1950r :)
Dla dzieci może tak ale ja mam 14 lat i film bardzo mi się podobał. i nużą mnie już kometarze typu: ,, Żal mi wa 12-latki''
Wiem sory, ale wkurzony byłem bo akurat przeglądałem różne fora i tam właśnie takie były, więc sory jeszcze raz.
A ja mam 25 lat i nie czuję się gorsza tylko dlatego, że ten film mi się BARDZO podoba. Oglądam większość filmów dla młodzieży jakie produkuje Disney i jemu podobni producenci i uważam, że w tej grupie, Kopciuszek: Roztańczona Historia, jest bardzo dobrą pozycją zarówno dla dwunastolatków jak i pozostałych osób, które lubią lekkie i przyjemne filmy o miłości czy też tańcu (bo nie zapominajmy, że taniec jest tu głównym tematem).
Obrażanie osób które oceniły ten film na 9, jest tylko dowodem, że są osoby które nie potrafią spojrzeć obiektywnie na filmy w swojej kategorii wiekowej i rodzajowej.