film ogólnie fajny i przyjemnie sie oglądało ale jedyne co mnie drażniło to bardzo młody wygląd Seleny Gomez. Jakoś nie za bardzo pasowała mi do o 10 lat starszego ( i przystojnego ^^) Drew'a :) Wyglądali mi jak rodzeństwo - brat opiekuje sie młodszą siostrą ...
mi sie podobało. co ma do tego ile ona ma lat? on też młodo wyglądał i nie było podane w filmie ile ona ma lat a ile on. nie wiem o co wam chodzi. dla mnie to film był super i fajnie sie ogladało. stanowczo lepszy od tego z hillary duff.
nie obchodzi mnie co odpiszecie ja i tak zdania nie zmienie bo film był super .
pzdr
i się zgadzam co do tego, ze super i ze nieważne na ile oni wyglądają Selena moze wyglada młodo, ale jest sliczna i pasowała do tej roli u boku sexy Andrewa Seeleya. a czy lepszy od filmu z Hillary... hmmm myślę, że oba zasługują na ocrnkę b. dobrą xDD
z tego co pamiętam to jej rzeczywisty wiek odpowiadał wiekowi bohaterki co w filmach rzadko się zdarza, przykładowo w Step up Norę grała wtedy 27 letnia aktorka...
punkt dla Seleny za dobrą grę aktorską w tak młodym wieku :)
mógł sie podobać tylko małolatom tak ? to po co go oglądałaś jak Ci sie tak nie podobał . no coment -.-
nie rozumiem ludzi którzy na sile oglądają coś co im się nie podoba, jak coś jest do chrzanu to zabiera się przysłowiowe cztery litery i nie ogląda się tego a nie psioczy się na lewo i prawo ze to było złe, tamto niedobre, nikt wam tego nie każe oglądać, przyklejają was do siedzenia czy jak? a film ogólnie w porządku był, zainteresował mnie głownie z powodu Katharine Isabelle i Emily Perkins ale nie żałuje, było momentami ckliwie ale i wesoło wiec można było się odstresować po ciężkim dniu.
Ludzie ale wy jesteście śmieszni:D <hahaha> jak się wam nie podoba to po co się wypowiadacie na temat tego filmu znaleźli się krytycy filmowi <hahaha>
a co, mogą się wypowiadać tylko ludzie, którym się film podobał?! obejrzałam film z nudów, bo naprawdę nic innego nie miałam do obejrzenia.ale dzięki temu, że dobrnęłam do końca, mogłam wyrobić sobie zdanie na jego temat.
Film był bardzo fajny i romantyczny :):)
A Selena w moich oczach przez ten film bardzo wydoroślała
A co do Drew'a to jest bardzo przystojny, super tańczy i śpiewa :):)
Dzisiaj obejrzałam. Film wg mnie nudny i bardzo, ale to bardzo przewidywalny. Ostatnio widziałam film o Kopciuszku z Hilary Duff i wszystko było prawie takie same.
"Bal maskowy" to był trochę debilny pomysł, bo przez te "maski" i tak było wszystko widać, a w filmie jakoś tylko ta Selena miała długie, ciemne włosy, a później zgłaszały się do tego "piosenkarza" (tancerza?) prawie same blondynki...).
Poza tym Selena wyglądała bardzo młodo, co w tym przypadku nie było jej atutem, a fabuła była naciągana do granic możliwości.
Podsumowując: nic nowego, ciekawego, ani zaskakującego w tym filmie nie znajdziecie. To wszystko już było.
3/10