Kosmiczna mistyfikacja

Alien Autopsy
2006
6,3 1,3 tys. ocen
6,3 10 1 1317
Kosmiczna mistyfikacja
powrót do forum filmu Kosmiczna mistyfikacja

Bo nie widziałem niestety początku ale intryguje mnie to nagranie które zostało puszczone na samym końcu filmu i które miało być niby autentyczne i udało sie ocelić fragmenty wiec wie ktoś coś może na jego temat ???

ninja_4

Mnie to tez zastanawia.
Czym bylo to nagranie na koncu, czy to bylo faktycznie autentyczne, czy moze kolejna fikcja na potrzeby filmu.
Czy nimi faktycznie kierowalo, to co kierowalo bohaterami filmu, czy ten niby kamerzysta, o ktorym na koncu mowia byl tez fikcyjny i nie widzieli zadnego "prawdziwego" filmu, tylko nagle im cos odpalilo i zrobili wlasny.
Te sprawy mnie wlasnie intryguja.
Moze ktos zna odpowiedz?

starjacker0

A ja znalazłem właśnie to nagranie i nie wiem co o tym myśleć niemal na pewno wygląda ono na prawdziwe pytanie tylko brzmi czy to obcy

Bo jaki był początek tego filmu ??? Podobno jakiś kamerzysta sprzedał tą właśnie taśmę ale sprzedał jako mistyfikacje czy jako orginał ???

http://www.youtube.com/watch?v=ZQlpACCcq4Y

użytkownik usunięty
ninja_4

Nagranie z końca filmu jest fikcyjne tj. stworzone przez twórców tej komedii.

ninja_4

Zresztą manekin ten sam co widać po uszkodzonym kolanie.

joka_2

W latach 70-tych puszczono prawdziwy film z autopsji kosmity pewnemu reżyserowi na podstawie którego nakręcili mistyfikację która była toczka w toczkę z prawdziwą autopsją. Na końcu filmu zaś pokazali prawdziwy film który owszem był nakręcony na potrzeby filmu ale nie jest w nim żadną ściemą tylko prawdą.

ocenił(a) film na 6
ninja_4

To samo co z wizją lokalną w nowej Teksańskiej Masakrze - fejk