Ostatnio leciał w TV i z ciekawości chciałem zobaczyć czy jest tak samo beznadziejny jak przypuszczałem... I tak było... Remake takich horrorów jak koszmar czy nawet IT, Kinga powinien być karany palem w tyłek... Może jestem fanem starych horrorów, ale widok Freddyego w ogóle nie przeraża wygląda jak śmieszny kretyn. Robert Englund przewraca się w fotelu...
Karane powinny być takie posty jak Twój. Stare wersje filmów, są po prostu stare i ja osobiście nienawidzę takich oglądać. Z przyjemnością usiądę przed TV by zobaczyć o wiele lepiej nakręconą wersję jakiegos 'śmiesznie' kultowego filmu. Starsze produkcje są często śmieszne, totalnie nie trzymają żadnego klimatu...wiec nie wrzucaj wszystkich do jednego wora, bo są takie osoby na świecie dla których sens maja nowsze filmy od Twoich dziwnie starych i dobrych. Ktoś to jednak kręci i ktoś to jednak ogląda.
Dobrze dobrze, panie znawco.
Osobiście uwazam ze lepszy klimat robi mroczna muzyka niz heavy metal w horrorach, ale kazdy moze miec swoje zdanie.
Dla ciebie klimat moga miec teletubisie, dla mnie maja stare horrory, kwestia gustu.
Mamy wolnosc slowa i wypowiedzi i na szczescie swoj zal odnosnie mojego postu mozesz sobie napisac na karteczce, zwinac w kulke i ulokowac w samym srodku swojej bolacej dupy :)