jeśli to prawda, to bardzo fajnie:D osobiście widziałam tylko pierwszą część. Mam nadzieje że tu będą lepsze efekty specjalne xD Nie jestem zła, ani nic, na tamten film, ale jak oglądałam pierwszą część <w zeszłym roku> to czasem się śmiałam, bo naprawdę efekty były zabawne ;] jak ktoś nie oglądał tego, ale np. 1 cz. laleczko chucky, to może się domyślić co mam na myśli ;]
>>ale jakby co to super że robią remake tego filmu :D :D :D
Fajne kryterium oceny horroru. I nie wiem co masz na myśli, bo SFX'y z I cz. Koszmaru uważam za zajebiste. Pomysłowe, dobrze zrealizowane i nie nachalne - to nie Final Fantasy.
Koszmar z ulicy wiązów, miał duuuuuuuużo części :)
Wcale mnie to nie cieszy, że będzie następna część.. Mogli już by dać spokój i wymyślić coś nowego, a nie zarabiać "na siłę" na Freddim ;p
"że będzie następna część", źle przeczytałem... remake, to coś innego :) ... gdyby robili następną część po tak zwanej "śmierci Freddiego" to by było przegięcie ;]
Do założyciela temat: Wszystkie części są na youtubie (oczywiście po angielsku). Szukaj filmów od użytkownika: 0LiquidZero0
gorsze od tego, iż robią kolejny pseudo-ambitny remake klasyki jest to, że właśnie ludzie twojego pokroju te puste produkcje łykają jak młode pelikany, a nawet stawiają wyżej niż pierwowzory.
efekty specjalne to nie wszystko, a czasem nawet kicz dodaje całości odpowiedni wydźwięk
kolejne popier... dziecko neo - trol - prowokator ...
Na ch... takie bzdety wypisujesz ? nie masz z kim rozmawiac czy jak ? nikt cie nie lubi?