WOW!!! A jednak ten długo oczekiwany przeze mnie film animowany nie zawiódł mnie! Absolutnie!! Jestem bardzo zadowolony z tego, jak już wyszedłem z seansu po obejrzeniu filmu. Oglądali też również mój brat, siostra i ta dziewczynka, którą zabraliśmy ją specjalne na ten film i podobało im się.
Fajna fabuła, klimatyczna muzyka (plus świetny utwór "Americano" Lady GaGi), spektakularna akcja w stylu Zorro, rewelacyjny humor, genialny (jak zawsze) polski dubbing i kapitalne zakończenie!! Tak ma to właśnie wyglądać porządny film!!
A największym (moim zdaniem) plusem tego filmu to te charakterystyczne postacie, czyli kociaki! Kot w Butach i Kitty Kociłapka byli wspaniali (albo raczej zajebiści)!! Przystojny zawadiaka i śliczna złodziejka stanowiły świetną parę!!! To lubię!
A ta postać Humpty Dumpty wcale mnie nie zdenerwował. Nie rozumiem, dlaczego krytykują, że ta postać jest nielubiana. Mi się podobało, bo jest zabawny i śmieszny.
Koniec końców!! To najlepsza animowana produkcja ostatnich lat!!! Ten film trzeba koniecznie zobaczyć!!!
Ocena końcowa:10/10!!!! POLECAM!!!!!!!!!!!!!