Polski dubbing jest beznadziejny. oglądałem w uk i jest 100 razy lepszy (oryginał) nie to co
np. shrek z bardzo dobrym przekładem i głosami..
ja tez ogladalam w uk. wszystko jedno dubbing czy orginal - i tak film jest nudny. obejrzalam niestety tylko pierwsze 20 minut, wiecej nie dalam zniesc. moze przymierze sie jeszcze raz do obejrzenia calosci, zeby moja ocena byla bardziej wiarygodna.
a mnie ogółem bawiła postać kotki. Jajko było zabawne... nie było tak źle.. W którym kinie byłaś na seansie ?
pewnie seriale online pe el xD
Mi się nie podobał, po zobaczeniu sceny w której koleś zjada klucz wyszedłem z kina (wersja 3d imax)
o to blisko, ja w tez cineworld ale w glasgow. Zdziwiło mnie to że byłem bodajże 20 a nie było ludzi (włącznie ze mną i kuzynem - 4 osoby) no ale pomysł karnetu na cały miesiąc mi się mega podoba!
Ta karta/karnet strasznie sie oplaca, grosze kosztuje a ogladasz ile chcesz! Mam ja juz od ponad roku. Mam nadzieje, ze w Polsce jest juz cos takiego tak taniego. Co do malej ilosci ludzi, w koncu to bajka dla dzieci, w sobote i niedziele beda tlumy. Dzieciaka film moze sie nawet spodobac :)
to może dlatego mi się spodobał. nie ma niestety, raczej nie ma. Bardzo spodobała mi się Szkocja. To jak tu się mieszka i jak "lekko" się żyje. przyjechałem na dłuższy okres czasu i jestem pod wrażeniem. chciałbym tu zamieszkać. I dziwi mnie to jak długo trzeba niekiedy czekać na premierę filmów w Polsce.
Oglądałeś (-łaś) zwiastuny i trailery np. do Tangled? Użyto tam scen, których w filmie nie było, natomiast głosy w trailerach często są podkładane przez innych aktorów niż w filmie. Często tak się zdarza, niestety. Dlatego proponuję nie zwracać szczególnej uwagi na trailery, a swoje opinie na temat NIE OBEJRZANEGO filmu wypowiadać dopiero po jego projekcji.
nie oglądałem, ale wątpię że kot w butach ma inne głosy. A film mi się podobał także nie ma znaczenia jakie są głosy.