PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=219972}

Kot w butach

Puss in Boots
2011
6,5 88 tys. ocen
6,5 10 1 87523
5,8 40 krytyków
Kot w butach
powrót do forum filmu Kot w butach

Beznadzieja

ocenił(a) film na 6

Polski dubbing jest beznadziejny. oglądałem w uk i jest 100 razy lepszy (oryginał) nie to co
np. shrek z bardzo dobrym przekładem i głosami..

ocenił(a) film na 3
Darissjot

ja tez ogladalam w uk. wszystko jedno dubbing czy orginal - i tak film jest nudny. obejrzalam niestety tylko pierwsze 20 minut, wiecej nie dalam zniesc. moze przymierze sie jeszcze raz do obejrzenia calosci, zeby moja ocena byla bardziej wiarygodna.

ocenił(a) film na 6
makoo

a mnie ogółem bawiła postać kotki. Jajko było zabawne... nie było tak źle.. W którym kinie byłaś na seansie ?

ocenił(a) film na 7
Darissjot

pewnie seriale online pe el xD
Mi się nie podobał, po zobaczeniu sceny w której koleś zjada klucz wyszedłem z kina (wersja 3d imax)

ocenił(a) film na 3
Darissjot

cineworld brighton, dlaczego? a drugi raz pewnie bedzie online haha

ocenił(a) film na 6
makoo

o to blisko, ja w tez cineworld ale w glasgow. Zdziwiło mnie to że byłem bodajże 20 a nie było ludzi (włącznie ze mną i kuzynem - 4 osoby) no ale pomysł karnetu na cały miesiąc mi się mega podoba!

ocenił(a) film na 3
Darissjot

Ta karta/karnet strasznie sie oplaca, grosze kosztuje a ogladasz ile chcesz! Mam ja juz od ponad roku. Mam nadzieje, ze w Polsce jest juz cos takiego tak taniego. Co do malej ilosci ludzi, w koncu to bajka dla dzieci, w sobote i niedziele beda tlumy. Dzieciaka film moze sie nawet spodobac :)

ocenił(a) film na 6
makoo

to może dlatego mi się spodobał. nie ma niestety, raczej nie ma. Bardzo spodobała mi się Szkocja. To jak tu się mieszka i jak "lekko" się żyje. przyjechałem na dłuższy okres czasu i jestem pod wrażeniem. chciałbym tu zamieszkać. I dziwi mnie to jak długo trzeba niekiedy czekać na premierę filmów w Polsce.

Darissjot

eeeeeeeeeeeeeeee.... a rozmawiacie o filmie czy o czym??

Darissjot

to ciekawe co piszesz, zwłaszcza, że premiera z polskim dubbingiem jest dopiero dzisiaj...

ocenił(a) film na 6
gunia5

zwiastuny i trailery są dostępne już od dłuższego czasu.

Darissjot

Oglądałeś (-łaś) zwiastuny i trailery np. do Tangled? Użyto tam scen, których w filmie nie było, natomiast głosy w trailerach często są podkładane przez innych aktorów niż w filmie. Często tak się zdarza, niestety. Dlatego proponuję nie zwracać szczególnej uwagi na trailery, a swoje opinie na temat NIE OBEJRZANEGO filmu wypowiadać dopiero po jego projekcji.

ocenił(a) film na 6
gunia5

nie oglądałem, ale wątpię że kot w butach ma inne głosy. A film mi się podobał także nie ma znaczenia jakie są głosy.

Darissjot

A mi się ten polski dubbing bardzo podobał! Malajkat jak zwykle mistrzowsko zdubbingował Kota w Butach, Bukowska prześlicznie zdubbingowała Kitty'ego Kociłapkę, a pozostali byli znakomici!! Wczoraj byłem na to i oceniłem je na 10/10!