PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=219972}

Kot w butach

Puss in Boots
2011
6,5 87 tys. ocen
6,5 10 1 87278
5,8 34 krytyków
Kot w butach
powrót do forum filmu Kot w butach

Jest ktoś w stanie mi powiedzieć która wersja jest lepsza(w sensie, ze zabawniejsza): Dubbing pl czy napisy pl?

ocenił(a) film na 9
Pijany_Mistrz

obejżałam w oryginale cały film a następnie zdubbingowany zwiastun i zdecydowanie polecam z napisami, lepszy klimat :)

Pijany_Mistrz

Zdecydowanie wg mnie polski dubbing!

ocenił(a) film na 5
Pijany_Mistrz

ogladalem z 5h temu i nie przypominam sobie ani jednego zabawnego gagu (angielska wersja) wiec spokojnie mozesz ogladac dubbing, jest szansa ze bedzie lepsze.

ocenił(a) film na 5
Pijany_Mistrz

Bez znaczenia. Film nudny i mega szablonowy *(prawie jak shrek trzeci). Nie jestem masochistą żeby to jeszcze raz oglądać. Co nie znaczy że to zła bajka, po prostu miałem troszkę większe oczekiwania.

Pijany_Mistrz

Przy grze aktorów np w Harrym Potterze nie mogę znieść dabbingu, ale przy animacjach typu Shrek czy właśnie Kot w Butach wolę dubbing.

ocenił(a) film na 8
Pijany_Mistrz

Zwykle jestem przeciwna dubbingowi, nawet w filmach dla młodszych widzów typu Harry Potter, ale akurat Shrek czy Kot w Butach (generalnie sporo animowanych filmów, FILMÓW, nie seriali) mają świetny dubbing i dowcipy dostosowane do realiów danego kraju. Próbowałam oglądać Shreka w oryginale i mimo świetnych aktorów podkładających głos nie umywało sie to do 'naszej' wersji.

ocenił(a) film na 10
Pijany_Mistrz

ja oglądałam z napisami i było naprawdę fajnie ale znając polskich aktorów dubbingowych mogę chyba śmiało polecic wersje z dubbingiem :D