PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=219972}

Kot w butach

Puss in Boots
2011
6,5 88 tys. ocen
6,5 10 1 87523
5,8 40 krytyków
Kot w butach
powrót do forum filmu Kot w butach

Co lepsze

ocenił(a) film na 8

Alvin w wiewiórki 3 czy kot w butach

ocenił(a) film na 6
eZio89

Myślę, że "Kot w butach". Ale to zależy od tego, którą serię wolisz.

eZio89

Zdecydowanie "Kot w Butach"! A "Alvin i Wiewiórki 3" to nie oglądałem, ale to z pewnością wielkie gówno!

użytkownik usunięty
davis3

a może ktoś lubi Alvin i Wiewiórki nie jest taki zły

Obejrzałem pierwszą i drugą część. i to wg mnie średniaki!

davis3

Jeżeli nie oglądałeś, to jak debilu możesz oceniać że to jest gówno ! Jeszcze jak być się nie przyznał że nie oglądałeś, to rozumiem. A ja polecam i to i to, ale jak byś miał wybierać, to Alvina polecam. Jest trochę krótszy, akcji jest po tyle samo (w Kocie w Butach trochę więcej), ale lepszego humoru szukaj w Alvinie. Ja zresztą byłem i na tym, i na tym, i kasy nie żałuję.

Ounterios

A ty weź nie narzekaj! Nie interesują mnie te wiewiórki i już!

Ounterios

te gryzonie, to jest bajka dla malych dzieci, i humor ma na poziomie przedszkolakow, w kocie w butach jest typowo ironiczny tryb humoru, , malo INTELIGIENTNE osoby tego raczej nie zrozumieja, tu nie chodzi o animacje i o to ze kaczuszka ma zeza

ocenił(a) film na 8
eZio89

Według mnie to "Kot w Butach" jest lepszym filmem.

Ironmovie2142

Oglądałem '' Kota w butach '' i z czystym sumieniem polecam. Na początku spodziewałem się, że w filmie pojawi się również Shrek i przezabawny głupiec jakim jest osioł, ale w ostateczności musiałem się nacieszyć gadającym jajkiem i gęsiozaurem - mimo to było super, jak zwykle baśniowy klimacik i dużo humoru!
Co do gryzoni (wiewiórki), to oglądałem jedną z poprzednich części i jak dla mnie jest to bajka dla najmłodszych, a piskliwy głosik wiewiór tylko pogarsza samopoczucie i po prostu wku*wia. ;) Pozdro.

ocenił(a) film na 8
hitman4334

W 100% zgadzam się z tobą względem wypowiedzi z wiewiórkami.

hitman4334

zgadzam się co do wiewiór:) i co do kota również...otrymałem to na co oczekiwałem:) pełnoprawny film z jedną z najfajniejszych drugoplanowych postaci shreka, no i ten klimat dalej zostal:)
czekam na kontynuacje;p więc i mam nadzieje ze DreamWorks uraczy nas dalszymi przygodami kota a jak nie to niech zrobią cos o ośle:) byle by było shrekowsko:D

eZio89

Kot w butach górą!!!!

ocenił(a) film na 8
eZio89

Dzięki wszystkim za odp. :)

eZio89

czyli kicia chyba wygrała:D

ocenił(a) film na 6
eZio89

Oczywiście, że "Kot w butach".