Kot w butach

Puss in Boots
2011
6,5 88 tys. ocen
6,5 10 1 87761
5,8 29 krytyków
Kot w butach
powrót do forum filmu Kot w butach

Szkoda, że było mało zabawnych wątków. Szedłem żeby się pośmiać. Niestety nie
pośmiałem się za bardzo ;) Moja ocena 6, za fajne animacje i w miare znośną fabułę :)

ocenił(a) film na 7
mike_m5

to jest film przygodowy nie komedia :P

ocenił(a) film na 7
mike_m5

Shanks ma rację ;) . "Kot w butach" to taki typowy film przygodowy pod postacią animacji,gdzie, jak to w filmach przygodowych,można się czasami pośmiać,ale też nie turlamy się ze śmiechu cały film jak na jakiejś dobrej komedii.Ale fakt jest taki,że tytuł filmu może być mylący,wszakże Puszek,czyli tytułowy kociak, to jeden z głównych bohaterów filmów o Shreku,a dodatkowo "Kota" robiło także Dreamworks, a wszyscy pamiętamy,że "Shreki" były po prostu świetnymi komediami ;D

kibic

OWwszem, nie bylo tyle duzo smiesznych scen jak w SHREKU. Zgadzam się z opinią KIBIC i SHANKS1337, ze to jest film przygodowy. Krotko mowiąc ogolny efekt byl swietny.

p.s. Ciekawi mnie dlaczego ma ocenę tylko 6.7 :9

kazkas

sorry, musialo na koncu byc :(

ocenił(a) film na 7
kazkas

"Shift" Ci nawala? ;D

ocenił(a) film na 5
kibic

Po twórcach Shreka spodziewałem się czegoś lepszego. Szkoda, bo zmarnowali pomysł na całkiem niezły film. Moja ocena 5/10

ocenił(a) film na 8
JulianPiotr

Ja dałam 8 /10 bo troszkę mi tego " Shrekowego " humoru zabrakło w tej bajce . No i wkurzało mnie to jajo ...brrrr.W sumie to mi się podobało a najbardziej oczy Puszka . Sama mam kotkę i jak zrobi takie wielkie gały to ja wymiękam .Zresztą mam słabość do kotów

ocenił(a) film na 10
Severussoholiczka

Cóż, moje zdanie nie jest ważne ale, Kot jest animacją przygodową, nie do końca komedią, prawda chwilami można się pośmiać, lecz nadal jest to Przygoda, mi się to jakoś cholernie podobało ( oglądałem w angielskiej wersjii może to coś zmieniło )