Byłem w kinie na tym całą familią, ponieważ młodszy brat(10 lat) chciał się zesrać, żeby iść
do kina od razu:) Ja oczywiście skorzystałem bo rodzice postawią bilet to mogę iść za free i
powiem wam, że tragedia. Twórcy w ogóle nie mieli pomysłu ciekawego na fabułę,
wiedzieli, że pójdzie na to masa ludzi, więc skorzystali z fame'u i zrobili taki oto nudny film.
Wraz z rodzicami byłem zawiedziony, wspólnie zgodziliśmy się, iż jest to straszny gniot.
Wiadomo ma ze 3 momenty śmieszne, ale cały film jest okropnie nudny. Przypasuje raczej
tylko dzieciakom z racji tego, że to bajka. Na prawdę odradzam iść do kina, poczekajcie aż
będzie na necie czy w Video Maxie, zaoszczędzicie pieniądze, który inaczej zostaną
wyrzucone w błoto.
Przed chwilą skończyłam oglądać film na online i szczerze, jestem zadowolona, że nie zmarnowałam pieniędzy na bilet do kina. Co prawda, obejrzałam film bez polskiego dubbingu (może ten jakoś podniesie poziom). Cóż twórcy Shreka zafundowali nam dość banalną historię Kota w butach, może film nie należy do najgorszych ale na pewno nie obejrzę go kolejny raz, tak jak w przypadku Shreka.