bede wdzięczny za opinie.. bo niewiem czy warto iść na film w 3D czy może zwykle 2D? :)
Byłam na przedpremierze w 3d , ale ponieważ była to przedpremiera miejsce miałam słabe . Mimo wszystko efekt w 3d był bardzo ciekawy !
Choć za 3D osobiście nie przepadam, tak do tej animacji pasuje ta technika jak ulał. W mojej opinii jeśli ją oglądać- to właśnie w 3D.
3d było super, dodam, że oglądałam ten film w kinie Imax, było kilka momentów w których miało się wrażenie bardzo bliskiego kontaktu z filmową rzeczywistością
Efekty 3D w tym filmie są bardzo dobre. W zasadzie cały film jest 3D, sceny są wyrenderowane w ten sposób, że każda scena ma co najmniej 3 plany, widać wyraźnie co jest blisko, co jest dalej, kilka scen z "wylatywaniem" czegoś z ekranu, ogólnie warto.
no tak głębia obrazu jest ale gdzie fajerwerki bo ogólnie tego tam nie zauważylem... toroche cienkie to /CZY DE/ :PPP
jakie fajerwerki? "normalnym" ludziom już się znudziły latające w stronę widza przedmioty, bo to nawet nie jest prawdziwe 3d.