dokładnie! miałam to samo napisać. po prostu the best. Film słaby, ale te kocie "uuuu" (wersja dubingowana) wymiata!
Tylko wtedy się śmiałam jak było to "uuuuuuuuu" - prześmieszny motyw w filmie ;) Z koleżankami na wykładach zaczęłyśmy tak robić, jak ktoś nie znał odpowiedzi na pytanie wykładowcy ;D "uuuuuuuuu" ;)
Najwidoczniej stawiasz diagnozy typu test ciążowy online. Każdemu, komu ten film nie przypadł do gustu masz zamiar wytykać brak wyobraźni? Trochę się zagalopowałeś. Pierwszy raz widzę tego typu obronę filmu bez polotu, który został stworzony żeby odcinać kupony od Shreka. Na seansie poza mną była gromada dzieci, a dorosłych mniej więcej tyle samo. Tylko dzieci zachichotały lekko dwa razy. Po seansie ludzie miny mieli kwaśne, włącznie z dziećmi. Miałem pecha znaleźć się w sali kinowej pełnej ludzi bez wyobraźni... Wytłumacz mi jeszcze jeśli możesz. Po co komukolwiek wyobraźnia do odbioru tego typu dzieła? Bo cały czas się zastanawiam. Nijak nie mogę się domyślić o co Ci człowieku chodzi. Może jestem głupi, bo wyobraźni używam podczas czytania książek, stworzenia czegoś ciekawego... Ale nie potrzebuję wyobraźni podczas oglądania filmu animowanego. Co ze mną nie tak, doktorze Loger?