Kot w butach

Puss in Boots
2011
6,5 88 tys. ocen
6,5 10 1 87761
5,8 29 krytyków
Kot w butach
powrót do forum filmu Kot w butach

Ssał

ocenił(a) film na 3

Skusiłam się na Kota w butach 3D no i niestety spotkałam się z wielkim rozczarowaniem.
Pomijając fakt, że jakieś bachory z tyłu NON STOP mi spoilerowały, bo koksy przeczytały sobie na necie streszczenie filmu, to sama historia była mało wciągająca.
Nigdy nie byłam zwolenniczką kontynuacji bajek, albo pobocznych części z bohaterami tych filmów i ten tytuł utwierdza mnie w przekonaniu, że kontynuacje ssą. Kot w butach owszem - nie stracił swojego uroku, ale jego przyjaciel Humpty Dumpty... Na boga, to przecież jajko... Kitty także nie zyskała mojej sympatii. Ot taka sobie złodziejka.
Pomysł z magicznymi groszkami i złotymi jajkami nie przypadł mi do gustu. Właściwie, nie tylko mi, bo byłam świadkiem jak 2 osoby wyszły z kina przed zakończeniem seansu.
,,Kota w butach,, nie polecam nikomu. No, może wielkim fanom kota ze Shreka. Będą oni mieli okazję poznać przeszłość kota w butach, ale chyba już nic poza tym.

ocenił(a) film na 7
Arachne13

film jest utrzymany w dosc specyficznym stylu, mi osobiscie sie podobal, bo liczylem na akcje i humor.
wiadomo nie kazdemu przypadnie do gustu, no ale nie przesadzaj zeby zaraz wyjsc z kina, bo pomijajac fakt fabuly to humor jest na wysokim poziomie :))
ogolnie ja dostalem to na co liczylem i jestem w pelni usatysfakcjonowany ^^

ocenił(a) film na 3
Shanks1337

Nie przesadzam. Po prostu widziałam, jak wychodzili z kina.
Film nie był tragiczny, ale bardzo się zawiodłam ^^'

ocenił(a) film na 8
Arachne13

No tak. A ludzie zapominają, że takie filmy, są przeznaczone raczej dla dzieci, więc nie oceniajcie ich wg swojego widzi mi się, bo sądzę , że macie więcej niż 7 lat!

Jak ja tego nie lubię, krytykować , to inaczej ocena filmu, ale jakości a nie wg własnego uznania ... No i powtarzam : To dla dzieci, więc trzeba być wyrozumiały. A Wtem Historia zaś nie mogła być skomplikowana ...

Sama bajeczka - 7/10