Kot w butach

Puss in Boots
2011
6,5 88 tys. ocen
6,5 10 1 87761
5,8 29 krytyków
Kot w butach
powrót do forum filmu Kot w butach

Zawiodłam się.

użytkownik usunięty

Spodziewałam się o wiele lepszego filmu. Animacja na wysokim poziomie. Motyw jednak
trochę oklepany a i film nie jest zbytnio zabawny oprócz paru momentów. Uważam jednakże,
że dzieciom film powinien się spodobać. :)

Ja z pewnością się nie zawiodę, jak po całości obejrzę ten film i będzie z pewnością świetny!

Ocena po wersji: http://i1211.photobucket.com/albums/cc427/timoti84/5lip/puss1.png ? Skoro już piracisz to poczekaj może chociaż na DVD...

użytkownik usunięty
Kolim

może oglądałam online z napisami? -,-

ocenił(a) film na 8

tym gorzej.

użytkownik usunięty
keeveek

Dlaczego?

ocenił(a) film na 8

bo oglądanie animacji, która w kinach jest puszczana w 3D, w gównianej jakości na jakiejś gównianej stronce z beznadziejnymi napisami to trochę kpina.

użytkownik usunięty
keeveek

Jakość nie była gówniana a i napisy też nie były beznadziejne. Kino, które jest najbliżej mnie (ok 10-12 km) puszcza filmy w 3D w taki sposób, że nie da się tego oglądać. Więc wolałam oglądać online niż iść do kina gdzie ani dźwięk ani jakość filmu nie są najlepsze.

ciekawy motyw z jajkiem, nieco przewidywalny, ale wiedzialam że tak będzie. jednak za bardzo się nastawiłam na ilosc smiesznych momentów, gagów itp. niestety było tego za mało i była to naprawdę bajka dla dzieci raczej. Nie przekonują mnie argumenty, że film jest super, bo ma dobre efekty specjalne, ładną grafikę, czy ciekawą historię itp. momentami był po prostu nudny, ale z drugiej strony momentami był super