W tym filmie były 2 dobre rzeczy: to że się skończył i... to że się skończył. Gdyby nie Craig i Ford to oceniłbym go na 2/10 a tak dam 3/10, albo nie dam 4/10 bo się skończył. Zawiodłem się na tym filmie, może dlatego że liczyłem na coś zajebistego. Czuje niedosyt po całej tej historii, ci kosmici to chyba się z dupy wzięli, za przeproszeniem. Film na prawdę dla ludzi którzy są fanami takich tematów, dlatego nie polecałbym go dla osób które po prostu nie lubią kosmitów ;PP. Chyba, że ktoś jest masochistą, miłej zabawy. Taka jest moja opinia na temat filmu. Dziękuję. Dobranoc!
A co masz do piratów? Rzuć pierwszy kamieniem, jeśli nigdy nic nie ściągnąłeś z sieci. Jak ja lubię takich hipokrytów.
Nigdy nic nie ściągnąłem z sieci pirackiego, tylko legalne darmowe oprogramowanie lub to za co zapłaciłęm, ale kamieniami nie zamierzam rzucać.
Żadnej muzyki mp3., żadnego filmu, programu, zdjęcia itd.? Okay, nie ma sprawy, chociaż nie znam osoby, która nigdy nie ściągnęła nic nielegalnego z sieci. Ale nie zamierzam podważać twojej prawdomówności.
Filmu nie ściągnąłem. Jeżeli oglądanie filmów online jest piractwem, to najwyraźniej jestem piratem.
No pewnie, że jest to piractwo. Przecież oglądasz film z nielegalnego źródła (nie płacisz za seans w kinie), więc to tak samo, jakbyś go ściągnął. Zatem witamy w klubie. ;)
Niekoniecznie są darmowe strony z filmami np. Iplex. Jest to w pełni legalny serwis oferujący zarówno bezpłatne jak i płatne produkcje filmowe.