Kowboje i obcy

Cowboys & Aliens
2011
5,6 61 tys. ocen
5,6 10 1 61070
5,1 25 krytyków
Kowboje i obcy
powrót do forum filmu Kowboje i obcy

4/10

ocenił(a) film na 4

W tym filmie były 2 dobre rzeczy: to że się skończył i... to że się skończył. Gdyby nie Craig i Ford to oceniłbym go na 2/10 a tak dam 3/10, albo nie dam 4/10 bo się skończył. Zawiodłem się na tym filmie, może dlatego że liczyłem na coś zajebistego. Czuje niedosyt po całej tej historii, ci kosmici to chyba się z dupy wzięli, za przeproszeniem. Film na prawdę dla ludzi którzy są fanami takich tematów, dlatego nie polecałbym go dla osób które po prostu nie lubią kosmitów ;PP. Chyba, że ktoś jest masochistą, miłej zabawy. Taka jest moja opinia na temat filmu. Dziękuję. Dobranoc!

maverick987

gratuluję bycia piratem.pzdr

ocenił(a) film na 6
kicinsky23

A co masz do piratów? Rzuć pierwszy kamieniem, jeśli nigdy nic nie ściągnąłeś z sieci. Jak ja lubię takich hipokrytów.

ocenił(a) film na 7
sab1970

Nigdy nic nie ściągnąłem z sieci pirackiego, tylko legalne darmowe oprogramowanie lub to za co zapłaciłęm, ale kamieniami nie zamierzam rzucać.

ocenił(a) film na 6
Maciej07

Żadnej muzyki mp3., żadnego filmu, programu, zdjęcia itd.? Okay, nie ma sprawy, chociaż nie znam osoby, która nigdy nie ściągnęła nic nielegalnego z sieci. Ale nie zamierzam podważać twojej prawdomówności.

ocenił(a) film na 4
kicinsky23

Filmu nie ściągnąłem. Jeżeli oglądanie filmów online jest piractwem, to najwyraźniej jestem piratem.

ocenił(a) film na 6
maverick987

No pewnie, że jest to piractwo. Przecież oglądasz film z nielegalnego źródła (nie płacisz za seans w kinie), więc to tak samo, jakbyś go ściągnął. Zatem witamy w klubie. ;)

ocenił(a) film na 4
sab1970

Hmmm, a więc najwyraźniej jestem piratem. Dzięki że mnie uświadomiłeś =/

maverick987

Niekoniecznie są darmowe strony z filmami np. Iplex. Jest to w pełni legalny serwis oferujący zarówno bezpłatne jak i płatne produkcje filmowe.

użytkownik usunięty
maverick987

To po jaką cholerę oglądasz..skoro "po prostu" nie lubisz kosmitów?

ocenił(a) film na 4

Najwyraźniej źle mnie zrozumiałeś. Kto powiedział że nie lubię kosmitów, bardzo lubię takie tematy, stwierdziłem tylko, że film mnie zawiódł i był zdecydowanie nieudany według mnie. Nikogo nie chce do niczego przekonywać, tak jak wspominałem to tylko moja opinia.