Większość pisze że film im się podobał lub że można obejrzeć i nie jest taki zły. To czemu ocena
średnia to 5,5 ja dałem 7 i mi się film podobał! Fajna rozrywka, akcja jest, efekty są, scenariusz
też trzyma się kupy i są też znani aktorzy i wątek miłosny! :)
<<<<<SPOILER>>>>>
Mi też się podobał, miał swój klimat i ogólnie fabułę niespotykaną, coś innego po prostu... Ja dałem 5 ponieważ coś mi w nim brakowało i dialogi były dość płytkie, prosta fabuła jak konstrukcja cepa( bohater który był złodziejem, anty-bohater, który staje się bohaterem i zakończenie gdzie wszyscy żyją długo i szczęśliwie po pokonaniu obcych...Film był przewidywalny, już po zwiastunie wiedziałem jak się skończy... Miał plusy jak i minusy, normalne, dałem pośrednią ocenę i dość sprawiedliwą porównując go do filmów które już oglądałem...
Znaczy w porównaniu do komiksu to ten film faktycznie wypadł słabo, ale chyba zawsze tak jest jak przenoszą film z książki lub właśnie komiksu. Ja ten film oglądałem z lekkim przymrużeniem oka. Ale naprawdę film przyjemnie się ogląda. Teraz tylko patrzeć aż zrobią drugą część.