Nie rozumiem zupełnie tak niskich ocen, jak dla mnie to świetny film, świetni aktorzy i gra aktorska, naprawde jestem zdziwiony...chociaz ludzie nie doceniaja pomysłów i wykonania patrzą na specyficzne filmy z uprzedzeniem, tak było np z jednym z najlepszych filmów zeszłego roku "Pogrzebanym"
Filmu jeszcze nie widziałem, ale jeśli "Pogrzebany" wg Ciebie jest jednym z najlepszych filmów roku to już mam obawy.
Nie wiesz jak to jest? Żeby się czymś wyróżniać to trzeba mieć inne zdanie niż wszyscy i nazwać tych wszystkich jakimś ładnym poniżającym określeniem żeby się dowartościować. Kowboje ... może arcydziełem nie jest ale pisanie, że to gniot no cóż tytuł mówi wszystko o tematyce a jak komuś takowa nie odpowiada a i tak ogląda go na siłę ...
film bardzo dobry, jestem strasznie zdzwiniony tak niskimi ocenami, świetna praca kamer, klimatyczna muzyka no i gra aktorska!, super że film nie okazał się jakąs parodią ale pełnowartościowym westernem z elementami sci-fi. Podejrzewam że może większośc dających tak niskie oceny bo prostu go nie widziała albo nie zrozumiała i dla przekory dają niską ocenę bo "jak moża do westernu wkleić obcych" a może doszukują się w nim absurdów, ja większych nie zauważylem,pozdro
Wiesz czemu tak miskie oceny?? Bo ludziom się w dup...ch poprzewracało i oczekują od każdego jednego filmu nieziemskiej wspaniałej fabuły, super hiper efektów, i sam Bog wie czego jeszcze. Sęk w tym, że filmweb jest pełen pseudo krytyków, którzy uważają się ze wielkich "znafcóf " kina, którzy powinni oceniać bajki dla dzieci a nie filmy. Ode mnie film dostaje mocne 7. Za dobry klimat, trzymającą się kupy fabułe, dobrą grę aktorską i muzykę.